Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Az RK3288 részletes pontszámain lehet látni, hogy mi dobja megy ennyire. Ráadásul itt is lehet trükközni azzal, hogy átváltasz az ART-ra, amivel több pontot fogsz kapni. Mondjuk a 3D-re kapott pontszám sincs szerintem rendben.
Amúgy ezt se hagyjuk már akkor ki, ez a másik röhej: [link]
-
vicze
félisten
Ez elég relatíve.
Mármint az órajel. Ugye pl. a fenti táblázatban szereplő K1 A15-ös verziója 2,5GHz-n lett hajtva aktív hűtéssel egy kézi konzolba, és így a leggyorsabb.
(De hát mint írtam ez senkit se érdekel.
)
@dilajoska1: Jobb mert kevesebbet fogyaszt és azonosa teljesítménye.
-
Dr.Anonymus
addikt
párhuzamosan volt szerencsém használni egy adott év nvidiás és qualcommos csúcs termékeit
és a tegrák mindig leszerepeltek nálam (sebességben, üzemidőben, melegedésben.. )Tegra 3 vs Qualcomm S4
(Asus Transformer Prime/ HTC One X vs. HTC One S)
Tegra 4 vs Qualcomm S600
(Asus Transformer Pad vs HTC ONE)ezekből nálam mindig a Qualcommos volt a nyerő minden tekintetben
persze nyílván más készülékekről van szó
de hogy egy Tegra4es Transformer Pad 2giga rammal laggol, azért az eléggé gáz (pláne úgy hogy nem touchwizz van rajta)
pedig kb. ugyanazokat a progikat használom telefonon mint tabletennem szoktam benchmarkokat nézegetni, de "sajnos" nem is volt rá szükség, mivel annyira szemmel észrevehető a különbség a fent felsorolt készülékek sebessége között
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Mesterséges intelligencia topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest