Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
forgonati #84 üzenetére
azért beég meg fárad de nem pár hónap alatt. vagy az nagyon szar oled.. követem az iPhone X topicját meg nekem is volt egy amit kb 8-9 hónap után cseréltek gariban de a beégésnek meg semmilyen fáradásnak semmi nyoma nem volt, pedig navizgattam vele persze nem minden nap. Plusz arra is érdemes odafigyelni hogy ha már navizik az ember (meg úgy általában is) ne húzza az ember fel fölöslegesen 100%-ra a fényerőt mert úgy sokkal hamarabb jelentkezik a probléma - persze ez függ a gyártótól is mert pl a samu nagyon nem foglalkozik ezzel, inkább lehessen a csillió nites fényerős értékekkel büszkélkedni.. az hogy utána a hülye ügyfél stabilan így használja és beég az nagyon nem érdekli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Napelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest