Hirdetés
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Ennyibe kerülnek itthon a Redmi Note 12 modellek
- Sony Xperia 1 IV - van, aki forrón szereti
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
Az időt és a pénzt se kéne pocsékolni ilyen termékek előállítására.
Mik azok a képek te jó isten. Az egyedüli dolog talán a kijelző, ami jó, de a LED hiánya is érthetetlen.[ Szerkesztve ]
-
Nem ez fogja megszorongatni a PureView mobilokat az is biztos.
Az ellenben meglepett, hogy az "Antik" SE k750i is simán leradírozza ezt a minőséget.
És ezt a sort még lehet folytatni...
Ki is mondta, hogy "Kínai nem vesz kínait!"?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
PirosHello
senior tag
A kijelző pozitívum?
A Jiayu G3T ugyanezzel a hardverrel, kijelzőmérettel, de 1280x720-as felbontással, LED villogóval, 3000 mAh-s akksival, 2 MPixeles előlapi kamerával, ÁFÁ-val együtt ugyanennyibe kerül
A negatívum a -1 év gari.
Miről beszélünk?
Aki meg nem akar kínait venni, annak úgyis mindegy...[ Szerkesztve ]
"Soha ne jelentsd ki, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
nemlehet
őstag
Tükörben pózoláshoz jó ez a kamera is
Amúgy még nem is lenne rossz ez a telefon, de miért kell agyoncsapni 1600-as akkuval? Vicc... Ráadásul nem is vékony.... Ez ennyire nem megy bele a tervezők fejébe?
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
törölt tag
Azok a képek.... az ára viszont nem rossz...
-
Csapoati
nagyúr
Ez nem valami szoftveres gond lesz a képekkel? Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy ilyen minőségű optikát tesznek egy amúgy korrekt telefonba. A másik meg tényleg az akksi. Ilyen súly és méretek mellett érthetetlen kategória az is.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
dsr
senior tag
Ennyi MTK procit nem is tudnak legyártani , ahány telefon jön azzal
-
bostone
addikt
Annak ellenére, hogy kizárólag telefont használok élmények mentésére, számomra sokkal jobban fáj a haldokló akksi. Egyébként a vas szép teljesítményt nyújt, az ips is dícséretes. A garanciális szolgáltatások nem ismeretesek előttem, viszont, ha picit pozitívabban állnak az ügyhöz, mint az Asus, akkor a jövőben érdemes számolni a céggel.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Ezt a supportos dolgot hagyjuk már... Az ilyen szutykokra életben többet nem jön ki semmilyen frissítés, ráadásul pont az átcímkézés miatt nem találsz hozzá sem főzött, sem semmilyen romot. Garancia meg... akár fél év múlva lehúzhatják a rolót, ha nem megy a biznisz, aztán használhatod sejhaj törlésre.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
Ati1979
veterán
Azok képek..
Azokra a régi 1,3 megaixeles kamerákra emlékeztet.... -
bollokcs80
Korrektor
Ennyiért ott van a nemrég tesztelt LG F6 Qualcom procival, 2400-es akksival, jó(bb) fényképezővel és megbízhatóbb háttérrel.
B.Cs.
-
fojuzer
aktív tag
Hm átlag felhasználot/legtöbben/ nem érdekeli,sem a Gyári Benchmark,sem fényképezis tudogatássa. A Benchmarkok,csalhatoak,fényképezni/Fényképezögép!/ Mi fontos.adat aátvitel,képernyö milyenség,felbontás,Hálozatok,kezelése,mit,mennyire,hogyan,Bluetoth,NFC s essetleg más.Nos tökéletes,zseni telefont most találják fel!..Az ára barátságos 2 SIM igaz nem duál,sajna.Nos tesztekben elég volna ennyi,Más tulajdobságok,képességek,külöb ere valo blog.//Fénykép.Benchmark/
föolvaso
-
oszi666
őstag
Szépen kérlek, tiszteld mar meg azzal a forumot, hogy legalabb megprobalsz helyesen irni
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
En kerek elnezest
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Simba86
senior tag
te van regisztrációd ide, ír blabla és van troll a fórum ban, jobb van te vissza megy fára
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Csapoati
nagyúr
Lehet, hogy diszlexias. De ha nem, akkor lehet, hogy valami kiserlet resze. Pl papagajok kezebe billentyuzetet adnak, vagy ilyesmi.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Lomha 8V
addikt
A telefon milyensége hagyján, de a dobozába tényleg minden úgy van belehányva, ahogy a képen látszik?
-
dave_gahan
aktív tag
A belső gyengeségeit már csak a külső tetézi... Baromi ocsmány ezeknél a noname kínai tömegcuccoknál az óriási szélső káva a kijelző körül.
-
Paul119
addikt
Hát ennél a kínai tucat kacatnál meg a régi k800im is szebb képeket csinál
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
nemo007
tag
Telefonokat nem akartok tesztelni? kicsit már idegesítő hogy várom a telefonteszteket és erre mindig ugyanazt tesztelitek csak más névvel...
LG OPTIMUS 4X HD 4.1 :)))
-
BazsiBazsi
aktív tag
Egy mondat jutott róla eszembe elsőre:
De ronda szegény! -
zdanee
őstag
Azt hiszem régen az interpolált VGA kamerákkal trükköztek, azok pont ilyen képeket produkáltak. Ha ennyire nem megy a kamera, érdemesebb kihagyni, annyival is olcsóbb... Egyébként ez nem lehet szoftveres gond? Nem tudom elképzelni, hogy egy tényleg több MP-es kamera ilyen képet csinálna, inkább a képfeldolgozó algoritmusban ütött el valaki egy tizedesjegyet és 100 pixelt mos össze a szokásos 10 helyett
[ Szerkesztve ]
Zipit Z2 idomár - LG G8X - Cube i7 Stylus - Pebble Time - Remix Mini 2G - GPD Win
-
SkyLine3000
addikt
Aztaq! Azok a képek, meg a videó...
Vállalhatalan.
Na meg az akksi. Detto.
Innetől kezdve akármilyen jó is a teló többi része, sosem kéne.
A külső meg szokásos semmilyen. Egy 5 éves kislány 10 perc alatt szebbet rajzol.M5Norbi: Sztem is vmi külföldi lehet a tag és amit akar írni, lefordítja a google fordítóval, majd beszúrja ide. Más értelmes magyarázat számomra nincs, h hogy lehet ilyen baromságokat összehordani.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
LOL, az a kamera
-
MurdR
veterán
Eddig rengeteg tesztben olvastam, hogy gagyi a kamera, meg fájó pont meg mittoméjn', de nem is foglalkoztam vele. Mindaddig, amíg már a tízedik ember írja hogy jesszus meg 'tyaúristen. Na mondom lássuk a medvét, megnyitom azokat a tesztképeket. Hát nem túlzok szerintem ha azt mondom, hogy a Nokia 7650-esem csinált anno ilyen képeket. Azt a kamerát tényleg kihagyhatták volna
Én is csak csatlakozni tudok az előttem-szólókhoz, inkább hagyták volna ki a kamerát. Jah, és majd el is felejtettem. Az az akku.az egymagos telefonomban volt ekkora, és az sem volt valami nagy akkubajnok, nemhogy egy 4 magos telefon.
Egy szónak is száz a vége: az Evolve menjen szépen vissza strapatelefonokat gyáertani, Lee bácsi meg ne telefont szitáztasson, hanem álljon vissza a pult mögé szezámmagos csirkét árulni tojásos rizzsel, mert ez az okostelefon biznisz nem néki való
Ilyen szarvashibát elkövetni egy ilyen zsúfolt piacon.........[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
b4zsi-
őstag
Hát igen. Ezek a gyártók inkább hagynák ki a kamerát azt adják 10-20 ezerrel olcsóbban a készüléket. Mondjuk tableteknél simán eltudnám képzelni, hogy a Wifi + 4G -s modellek mellett behoznának kamera nélkülieket
Pl. Wayteq 79qciA telefon akksija is eléggé lehangoló eredményt produkált, de olcsón kapsz egy "Nexus" készüléket.
-
batai15
félisten
Jobb lett volna az a cím hogy:
Akar,de vakon van !😈 -
Amras
tag
Inkább erről nyomjatok egy tesztet: EVOLVEO STRONGPHONE Q4
Hattrick Forever!!! Huawei P8 Lite Minden születés véres. A Nap kései szabdalják a csavargók köpenyét, Széttépik a nehéz álmot.
-
myatarix
csendes tag
10 -es skálán 5 pontot kapott a vizuális részre, az én logikám szerint ez 'jó'.
De nem, ez egy minősíthetetlen kaki.The ultimate vintage computer collector :)
-
lowlight
tag
Szerintem elég gyenge eresztés... úgy látszik a hozzádobott "o" meg az erősnek mondott vas sem segített a jó eredményhez. Jellegtelen külső... Kamera... inkább hagyjuk... Értem én, hogy van akinek nem ez a fő szempont, de ha már van benne, akkor legyen használható. Esetleg kevesebb megapixel is elég lenne... mondjuk 3, de az elkészült képek értékelhetőek legyenek. Nem tudom, ki hogy van vele, de kész vagyok tőle, hogy az összes bérgyártott csodának nem jut márkajelzés az előlapjára... ennyivel drágább lenne vagy a brand tulajok sem érzik elég jónak a produktumot, ahhoz, hogy "büszkén" hirdessék a megálmodott nevet?
-
Napfénysüti
nagyúr
Annyira nem vészes összességében.
Més que un club!
-
Legendd
senior tag
UPDATE: végül mégis kaptunk egy új telefont, amivel már egy fokkal jobb eredményeket lehetett elérni. Még így sem jó a kamera, de mérföldekkel élesebb képet készít, mint az eredeti készülék.
Alea iacta est!
-
obligat
senior tag
Pontosan.
Nekem szó szerint tele lett a tarsoly a minél vékonyabb, pára-se-érje készülékektől, pedig egyik sem volt kínai (mit beszélek, valószínűleg mind az volt nyilván, csak MÁRKAnév alatt összeszerelt), és egyik sem volt kimondottan tömegcucc, de elég.
Vagy karmolódik, vagy 20 cm "eséstől" már szétrázódik a bele, esőben használhatatlanok, szerencsétlen esetben még be is áznak, vékonyak, mint egy elázott söralátét, ezért még zsebre sem merem vágni ezeket az újmódi divathóbortokat. Soha nem veszek magyar szolgáltatós telefont, mert az üzletekben eddig mindig azt tapasztaltam, hogy akármilyen garanciális bajjal megyek, azonnal átmennek vevőalázó üzemmódba, mire nálam is elszakad a cérna általában, ráadásul az utoljára a gyárban becsomagolt készülékeimmel meg soha semmi bajom nem volt.Gondolkodtam, hogy valami régivágású strapafont veszek, nekiálltam keresni, mire kiderült, hogy van ez, meg ez, meg ez és ez (utóbbi az én ízlésemnek kicsit (nagyon)...khm...cicafiús.), amelyek ésszerű korlátok közt minden hétköznapi balesetet kibírnak, de ennek ellenére is okoskészülékek. (Nem akarok vele lángoló olajkutat eldugítani, de bírja már ki, ha kiesik a kezemből, mert épp az idedobott sör után kapok, vagy ne málljon már szét a belbecs, ha beleesik a zsebemből a cefrébe vagy valami.)
No és a lényeg ezek közül melyiket érdemes megrendelni? Mert vasban az evolveo a nyerő, kinézetben nekem a draszter CAT a bejövős, de pusztán külcsín miatt nem veszek telefont (semmit sem, autót sem, nőt sem
.
Illetve, ha van szögbeverős, valóban nagy és drabális strapafon (amelyik okos is, mert szeretem az androidot, rootolom, leszedem, faragom, visszateszem, bűvölöm stb.) azt is jelezhetné nálam tájékozottabb fórumtársaink egyike-másika.Kösz előre is.
[ Szerkesztve ]
--==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó legújabb terméke 4,5 hüvelykes IPS kijelzővel, négymagos processzorral és kellemes formatervvel érkezik, akkuidőben és fotózásban viszont nagyon gyenge.
- Akció! BONTATLAN Új Iphone 14 PRO MAX 128-512GB Független 1év GARANCIA Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Gyönyörű állapotú iPhone 13 Pro 128GB eladó!!
- iPhone 11 128GB Green kártyafüggetlen hibátlan állapotú-1 hónap garancia, számla-N017
- iPhone 11 Pro 64GB Space Gray független jó állapotú-1 hónap garancia, számla-R6524-Face ID hiba
- iPhone 11 64GB Black kártyafüggetlen használt állapotú-1 hónap garancia, számla-R5452
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest