Hirdetés

Evolveo XtraPhone 4.5 Q4 - bátor, de homályosan lát

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Akár én is létrehozhatnék egy telefonmárkát, kiugrom Kínába, lepacsizok egy-két helybélivel, leadom a megrendelést, rászitázzák, hogy Legenddphone, csinálok hozzá dobozt, kifizetem a vámot, az áfát, a szállítást és az Artisjus költségét, kész is. Mondjuk nem lenne túl sikeres, mert maximum 100 darabot mernék rendelni, ami fajlagosan elég drága, nincs supportom, nem ismerem a szervizelést és nem tudok kellően erélyes tárgyalni a kintiekkel. Másoknak viszont sikerült, számos olyan márka van a hazai boltok piacán, ami a fenti forgatókönyv szerint jött létre, csak éppen egy Prestigio, egy myPhone, egy AKAI, vagy egy Overmax nem százasával rendelget, ezért egész jópofa kis árverseny keletkezett, ahol hol egyik, hol másik cég tud éppen úgy összelegózni egy telefont, hogy az érvényes ajánlat tud lenni.

Evolveo XtraPhone 4.5 Q4
[+]

Az Evolveo strapatelefonjai révén vált ismertté, akkor még Evolve néven. A nemzetközi hírnévnek köszönhetően került kiegészítésre a név, mivel az eredeti verzió több dolgot is eszébe juttatott az angol ajkú júzereknek, és ezeknek semmi köze nem volt a céghez. Az újabb lendület az egyre inkább kiteljesedő termékportfólióban figyelhető meg, mondjuk egyelőre nem volt még kimondottan megyekaboltbamertkellnekem ajánlatuk, a két év garancia ellenére sem. Mostani tesztalanyunk, az XtraPhone 4.5 Q4, viszont ígéretesnek tűnik, hiszen hardveresen is megfelelőnek bizonyul, az árcímkéje sem vészes, viszont sajnos olyan helyeken vérzik el, ami sokaknak fájó pont lehet..

Evolveo XtraPhone 4.5 Q4
[+]

A dobozban semmi kivetnivalót nem lehet találni, szó szerint tüzesre sikerült, bátor motívumok veszik körül a telefon képét. Nem meglepő módon felülre helyezték a készüléket, a csomagolásban található egyéb tartozékok között viszont több érdekesség is fellelhető. Kezdjük azzal, hogy nem csak egy ajándék fehér hátlapot kapunk pluszba, hanem egy műbőr tokot és egy ajándék előlapi fóliát is, ez mindenképpen szép gesztus a gyártótól. Ezeken kívül van még egy microUSB kábel, egy töltőfej, és egy egyszerű headset is a dobozban.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

 • Mobilarena TV: Evolveo StrongPhone Q4

  A mai adásunkban a cseh gyártó újdonságát fogjuk bemutatni, mely amellett, hogy négymagos processzorral rendelkezik, még IP67-es védettséget is élvez.

 • Evolveo StrongPhone Q4 - erődemonstráció

  A cseh gyártó várva várt újdonsága nem csupán hardveres téren ígér előrelépést, hanem külsőleg is, hiszen IP67 védettséggel rendelkezik, és még ütésálló is.

 • Evolveo StrongPhone Accu - feltöltődés

  A cseh gyártó legújabb stapatelefonja nem csak ütésállósággal, kellemes árral és extrém hosszú üzemidővel szolgál, hanem akár külső akkumulátorként is bevethető.

 • Evolveo StrongPhone X1 - olcsó strapabírás

  A csehek újdonsága a strapatelefonok kategóriájában próbál szerencsét, mely vízálló és ütésálló burkolata mellett a két SIM kezelésének lehetőségét vonultatja fel.

Előzmények

Hirdetés