- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
Az igazat megvallva, csak telefonálásra használom, de arra hibátlan.
És hogy milyen is a készülék?
A gyári tárcsázó SW-t le kellett cserélni, mert nem volt képes megbirkózni az ékezetes karakterekkel, de azóta gondtalanul éli világát. Apró hülyeségei vannak, amivel kompromisszumokra kényszerít, de egyelőre elviselem. A legjobban az bosszant, hogy érezni rajta, hogy még egy kicsi törődéssel, odafigyeléssel, létre lehetett volna hozni a tökéletes eszközt. Sajnos pont a ránézés nélküli használatot nem hagyta meg. SMS írás közben nézni kell, hogy melyik karaktert választom ki. Nem kezd nagybetűvel mondatot, és körbe kell minden esetben váltani a nagy, kisbetű, szám hármast. Közelítésérzékelő hiányában telefonálás közben lezárja a képernyőt a billentyűkkel együtt, és ha be kell ütni pl ügyfélszolgálatra bármi számsort, azt max hármasával lehet, mert piros gomb megnyom, 3 szám beüt, újra piros, és így tovább... A bluetooth nem tudja szabályozni az erősségét. Így ha túl közel van (fél méteren belül), elkezd szakadozni, vagy ha bármi kilengés (pl wifi router közelsége) egyből ledob. A saját mikrofonja kissé érzéketlen, de én 98%-ban bluetooth-al használom.
Magyarosan leírtam először a rossz dolgokat.
Na de lássuk, mi az, ami miatt majd 4 hónapja használom megelégedéssel, és nem vágtam földhöz?
Először is, nincs egy éve, hogy leraktam a parkettám, és nem szeretném tönkretenni vele.
De viccet félretéve. Sokat beszélek, mint írtam, legtöbbet BT headset-tel. A mobilnet kikapcsolva, GPS sem aktív. Így átlag 5 napot elmegy egy töltéssel. (Az előző nokiák max 2 napot bírtak) De ez az átlag. Volt egyszer, hogy 3 nap alatt lemerítettem, de nem egyszer elment több, mint 7 napot, folyamatosan bekapcsolva.
A legelső észrevételem a hangminőség volt. KB 8 éve ugyan olyan headsetet használok (pedig már 6 éve nem gyártják), szóval ismerem a hangját. Ezzel a készülékkel sokkal érthetőbb, konkrétan szebb a beszéd hangzás, mint eddig. Egyszerűen tudom szinkronizálni az outlook-kal BT-on keresztül, így napra készen tudom tartani a névjegyzékem 3 készülék közt felhő nélkül is.Szóval azt gondolom, csak telefonálni nem rossz készülék. Szívesen vennék egy újragondolt SW-t hozzá, de sajnos megszűnt a gyártás, és még előtte a support is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest