- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
Az igazat megvallva, csak telefonálásra használom, de arra hibátlan.
És hogy milyen is a készülék?
A gyári tárcsázó SW-t le kellett cserélni, mert nem volt képes megbirkózni az ékezetes karakterekkel, de azóta gondtalanul éli világát. Apró hülyeségei vannak, amivel kompromisszumokra kényszerít, de egyelőre elviselem. A legjobban az bosszant, hogy érezni rajta, hogy még egy kicsi törődéssel, odafigyeléssel, létre lehetett volna hozni a tökéletes eszközt. Sajnos pont a ránézés nélküli használatot nem hagyta meg. SMS írás közben nézni kell, hogy melyik karaktert választom ki. Nem kezd nagybetűvel mondatot, és körbe kell minden esetben váltani a nagy, kisbetű, szám hármast. Közelítésérzékelő hiányában telefonálás közben lezárja a képernyőt a billentyűkkel együtt, és ha be kell ütni pl ügyfélszolgálatra bármi számsort, azt max hármasával lehet, mert piros gomb megnyom, 3 szám beüt, újra piros, és így tovább... A bluetooth nem tudja szabályozni az erősségét. Így ha túl közel van (fél méteren belül), elkezd szakadozni, vagy ha bármi kilengés (pl wifi router közelsége) egyből ledob. A saját mikrofonja kissé érzéketlen, de én 98%-ban bluetooth-al használom.
Magyarosan leírtam először a rossz dolgokat.
Na de lássuk, mi az, ami miatt majd 4 hónapja használom megelégedéssel, és nem vágtam földhöz?
Először is, nincs egy éve, hogy leraktam a parkettám, és nem szeretném tönkretenni vele.
De viccet félretéve. Sokat beszélek, mint írtam, legtöbbet BT headset-tel. A mobilnet kikapcsolva, GPS sem aktív. Így átlag 5 napot elmegy egy töltéssel. (Az előző nokiák max 2 napot bírtak) De ez az átlag. Volt egyszer, hogy 3 nap alatt lemerítettem, de nem egyszer elment több, mint 7 napot, folyamatosan bekapcsolva.
A legelső észrevételem a hangminőség volt. KB 8 éve ugyan olyan headsetet használok (pedig már 6 éve nem gyártják), szóval ismerem a hangját. Ezzel a készülékkel sokkal érthetőbb, konkrétan szebb a beszéd hangzás, mint eddig. Egyszerűen tudom szinkronizálni az outlook-kal BT-on keresztül, így napra készen tudom tartani a névjegyzékem 3 készülék közt felhő nélkül is.Szóval azt gondolom, csak telefonálni nem rossz készülék. Szívesen vennék egy újragondolt SW-t hozzá, de sajnos megszűnt a gyártás, és még előtte a support is. -
PapaMaci
őstag
Ma a kezembe kerül egy, és ha nem tűnik azonnal rettenetesen rossznak, lehet meg is veszem. Akkor kérek egy hetet, és leírom a véleményem a saját szemszögemből. Csak a miheztartás végett, 2010-es nokiával kezdtem az ősidőkben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest