- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
alansmithee
tag
válasz
CsokisMorisz #161 üzenetére
mi most abban bízunk hogy mivel eredetileg ütésállóként volt feltüntetve a telefon ( képpel, oldal tárolt változatával tudjuk ezt bizonyítani ) aztán mivel kirobbantottuk a balhét pár órán belül eltűnt a honlapról az hogy a telefon ütésálló lenne úgy fest ezzel meg lehet őket szivatni mert félre vagyunk tájékoztatva akkor is ha ütésálló meg akkor is ha nem legalábbis ezt mondták nekünk kedden a fogyasztóvédelemnél.. csak majd abban a megyében kell panaszt tenni ellenük ahova a cég be van jegyezve.. remélem szívni fognak mint a torkos borz... gusztustalan hogy a geomobil áll az egész ügyhöz...
a készülék cseréje ügyében meg tovább lettünk küldve a békéltető testülethez stb... lesz még vele szívás -
B.B.B.B
csendes tag
válasz
CsokisMorisz #161 üzenetére
Sajnos ez van... szívesen látnék egyszer egy " Rendeltesszerű Használat " című felsorolást hagyományos vagy akár "strapa" készülék esetén... a SONIM -nál az RPS (Rugged Performance Standards) valami ilyesmi volt... de az én XP1300 -asomról kétszer is levált a ráragasztott gumivédelem... innentől nekem lehet bármilyen MIL(itary) szabványnak megfelelő a teló.
Használok egy OLYMPUS Tough TG-1 fényképezőgépet... ezt viszont Mindenkinek ajánlom, aki nem akar vigyázni a fotómasinájára. Ezt már hagytam el kb. 2,5 m-es tengervízben... majd 3 órás kitartó keresés (alámerűlés) után megtaláltuk... és azóta is műxik. No, ez a készülék vízálló... nem az amit 3 percre beletesznek egy pohár vízbe...Tied minden tiszteletem
, hogy Te sem hagyod magad.... csak az elvek miatt...
-
B.B.B.B
csendes tag
válasz
CsokisMorisz #151 üzenetére
Egy nagyon jó ( csak a mobiarena-s teszt után, természetesen
) teszt:
http://www.gsmchoice.com/en/catalogue/evolveo/strongphoneq4/reviews/53/
Többek között ezért is kérdeztem a hangszórót/mikrofont.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest