- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
válasz
Lecso105 #437 üzenetére
Roppant egyszerű, ha ennyi mindent szeretnél a telefonodtól és ennyi pénzed van rá, akkor vedd meg. Strapafon téren azért nagy választék nincs. Én hosszasan körbejártam, olvastam (így a sok rosszat is), de úgy ítéltem meg, hogy nekem megéri.
Törve-zúzva még nem volt (egy szobai leejtésen kívül), így nem tudom, hogy mennyire ellenálló. Amire okosként használva van, bírja (még jobb is, mint pár korábbi telefonom, nyilván a fizikai paraméterek miatt).
Mostanában rendetlenkedik (hangszóró recsegés nagy hangerőn és 2 x elvesztette a hálózatot), szervizben van, majd a végeredmény után fogom köpködni esetleg
Ismerek elégedett és elégedetlen tulajokat is. A hibás készülék vásárlása minden telefonnál fent áll ... -
k é s z
csendes tag
válasz
Lecso105 #437 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni, akkor ne vegyél. Megvan rá az esély, hogy a tiedének semmi baja nem lesz, de ahogy olvashattad majdnem mindenkinek más baja van vele. Lehet, hogy az egyes összetevők jók, de vhogy nem sikerült összehangolni őket. Az én telómat kétszer cserélték már mire feladtam, és eladtam újonnan. Bár azóta esélyes, hogy tökéletesen működik az új gazdájánál és csak engem nem szeretett :/
És biztos jóval nagyobb és bumfordibb mint gondolod.Én egyébként nagyon szerettem, amikor ment ilyen jó telóm még nem volt.
Most biztos megkönnyítettem a dolgodat mi? 😈
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest