- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Ó, ne aggódj, az én Playem már ősöregnek számít, 1 árva mag, 512 Mb Ram, 4" kijelző és van hogy az sem bír ki 12 órát.
Sok kis hülyeség fut ám a háttérben, ami akkor is rágja az erőforrásokat, ha Te épp békénhagyod.
Általában azért tovább bírja, de néha előfordul ilyen random drain, ami nem igazán tudom mitől van.
De ha nekifekszek rendesen, 2 óra alatt simán lemerítem.
- Ezért is van nálam mindig a külső akku, melóban, utazáskor. -
kelly416
veterán
Mi számít Nálad olyannak?
A Padfone 2-ről sok jót hallottam/olvastam, pedig van benne hardver rendesen. Ha meg a tablet részét csak töltőnek használod, kb. 6napot ígérnek játék nélkül.
A Motorola RAZR I nálam 2-5 napot bírt. Kettőt, amikor sok időm volt játszani, ötöt, amikor nem játszottam. Telefonálás (1-1,5 óra/nap), sms, időjárás, kis net, pár kép stb. szinte mindennapos. De biztos van még másik is.Szerk.:
fri
Csak akkor légy ilyen magabiztos, ha ismered a piac minden szegletét.
Olvashatod a saját példámat, nekem nem haver mondta, hogy látott már olyant aki hallotta, hogy... hanem ezt én megéltem. Lehetséges, csak sajnos nem ez az általános. -
fri
tag
Persze ! Kikapcsolva mindegyik
Komolyan...nem létezik ! Míg egy öreg nokia bírja 3-5 napig is és még telefonálsz is vele, addig ennek sokkal nagyobb a képernyője, fut egy csomó szar a háttérben.... Meg ha mindent tiltasz, akkor sem ! Nem tudok olyanról ami 2 napnál többet bírna... De akkor nem is telefonáltál vele !!! Míg a régiekkel, simán telefonálsz és mégis bírja
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest