- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Ó, ne aggódj, az én Playem már ősöregnek számít, 1 árva mag, 512 Mb Ram, 4" kijelző és van hogy az sem bír ki 12 órát.
Sok kis hülyeség fut ám a háttérben, ami akkor is rágja az erőforrásokat, ha Te épp békénhagyod.
Általában azért tovább bírja, de néha előfordul ilyen random drain, ami nem igazán tudom mitől van.
De ha nekifekszek rendesen, 2 óra alatt simán lemerítem.
- Ezért is van nálam mindig a külső akku, melóban, utazáskor. -
kelly416
veterán
Mi számít Nálad olyannak?
A Padfone 2-ről sok jót hallottam/olvastam, pedig van benne hardver rendesen. Ha meg a tablet részét csak töltőnek használod, kb. 6napot ígérnek játék nélkül.
A Motorola RAZR I nálam 2-5 napot bírt. Kettőt, amikor sok időm volt játszani, ötöt, amikor nem játszottam. Telefonálás (1-1,5 óra/nap), sms, időjárás, kis net, pár kép stb. szinte mindennapos. De biztos van még másik is.Szerk.:
fri
Csak akkor légy ilyen magabiztos, ha ismered a piac minden szegletét.
Olvashatod a saját példámat, nekem nem haver mondta, hogy látott már olyant aki hallotta, hogy... hanem ezt én megéltem. Lehetséges, csak sajnos nem ez az általános. -
fri
tag
Persze ! Kikapcsolva mindegyik
Komolyan...nem létezik ! Míg egy öreg nokia bírja 3-5 napig is és még telefonálsz is vele, addig ennek sokkal nagyobb a képernyője, fut egy csomó szar a háttérben.... Meg ha mindent tiltasz, akkor sem ! Nem tudok olyanról ami 2 napnál többet bírna... De akkor nem is telefonáltál vele !!! Míg a régiekkel, simán telefonálsz és mégis bírja
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Reklámblokkolók topikja
- Sorozatok
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest