Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Google Pixel topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
Szeretem az ilyes fajta trailert hisz itt sokkal szélesebb körben lehet informálódni.
-
tranceplanet
addikt
Tényleg nem érzem, hogy húha ezt ki kell próbálnom. L4D játékhoz hasonlítva, itt kb. mintha egy jóval táposabb tank ellen kellene nyomni, kicsit tényleg unalmasnak tűnik. Pedig maradhattak volna a L4D koncepciónál, ott a változatos fertőzöttek adták meg a fílinget, valamint, hogy nagyon összedolgozva segítve a másikat kellett ledarálni a pályát. Szerintem egy sci-fi-be átültetett L4D jó lenne, négy egyedi karakter akár eltérő képességekkel, irtaná a különböző változatos lényeket, amelyek különböző erősségi szintűek. Tudom ez más játék, más fejlesztés, kicsit átmentem összehasonlítgatásba.
-
lofagi
addikt
Valahogy nekem se jött át, így a videó alapján, amiket mondtak róla illetve ahogy azokból az infókból elképzelte a játékot az ember, az valahogy nem ilyen volt, vagyis nekem nem inkább maradjunk annyiban. :] Ettől függetlenül még lehet jó a játék, mert egy videóból nem biztos, hogy sok mindent le lehet szűrni. BF4 trailerei is iszonyatosan jól el vannak találva, de nem gameplayek, meghozzák az ember kedvét a játékra egyből. Ha ők is összevágtak volna bizonyos jeleneteket, tuti, hogy jobban értékelnék a játékot. De legalább a lényeget mutatják. Egyszer mindenképp ki kell próbálni a végső konklúzió előtt.
-
gyáliSanyi
őstag
Gyógyítóként elég unalmas lehet majd a játék. Főleg ha a többiek Rambot játszanak, akkor folyamatosan mehet a healt gun nem is kell a sniper.
-
Ellia
addikt
Barátokkal piszok jó lehet, de "pug" csapattal nem hiszem. Főleg, ha a játékosok nem tudnak összejátszani egymással... Am viccesebb lenne, ha a tűz amit köp felgyújtaná a növényzetet
(aka: FC2) -
copass
veterán
az van hogy újraélesztik egymást a csapattagok.
de tényleg unalmasnak tűnik így, de lehet játszva már viccesebb lesz. meg ez korai még. -
Bevolt kapcsolva az örökélet vagy mi a franckarika?
-
Findzs
addikt
ne már, a monszta elkapja a földön a csávókámat püföli mint egy gép erre a csávókának semmi baja?
egyébként meg tényleg unalmas volt a vid
-
hommeros
őstag
Rettentően unalmas volt.
-
mentoloshypo
senior tag
Hát nem tudom, a L4D-el valahogy jobban elcsípték a hangulatot.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Ubuntu Linux
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- Eladó Google Pixel 7pro 8/128. OLVASS
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(aka: FC2)