- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
engem ez érdekelt: van rajta hardveresen is különbség, nemcsak +minőség és szoftveres körítés esetleg.
így már világos.és nagyon jó ez a kis (nagy) hp munkaállomás.
tf2, accelero xtreme plus, zalman vf3000f. mind végigpróbáltam. nem rossazk, de mindegyikben hiányosságokat véltem felfedezni. a zalman közelít egyedül a tökéleteshez, egyedüla ventiket kell likvidálni róla. minden gyári vga hűtő moddolásra szorul. a passzív hűtésű mániáimon felül vannak igen ígéretesnek tűnő aktív hűtésű terveim is. csak a lamellázást kell valahogy megoldanom. (hengerpalsátos lyukasztás.. házilag macera....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
IgnisFatuus #135 üzenetére
szeretem a különleges dolgokat, és nem apple....
eléggé átgondolt cuccnak tűnik. köszönöm a statikus képeket, mert a videón a demonstratív módon kapkodó ürge nagyon idegesített.
a táp is érdekes egy darab. (mekkora?)
a gép ereje kb. behatárolható. fogyasztása és melegedése is.
de a hangjára nagyon kíváncsi lennék.
szerk:
Quadro-t az vegyen, aki tényleg kihasználja melóban. (igaz, nekem még mindig kicsit szürke sáv, hogy milyen alkalmazásokban használható. és ott mitől jobb, mint egy normál asztali vga. vannak rajta + hardverelemek, amitől többet tud? vagy csak a megbízhatósáága? vagy mindkettő?) -
szab.tam
nagyúr
válasz
IgnisFatuus #130 üzenetére
hát igen. mert ebből az ugra-bugra flash animációból baromira nem derül ki számomra pár dolog. de nagyon átgondolt cuccnak tűnik.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
IgnisFatuus #125 üzenetére
inkább a tőled jövő statikus képekre vagyok kiíváncsi, mint a csili-vili, ugráló flash bemutatókra....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
IgnisFatuus #122 üzenetére
várjuk. és esetleg valami gyártó link is jöhet, mert nem nagyon találok...
a kép pedig nagyon dizájnos, csak a részelteket nem vágom belőle...
de elég durcinak tűnik elsőre...(elgem van már a kommersz fosokból, amit az általános marketingvezérélés próbál lenyomni a torkunkon. már lassan itt a ph-n is. lsd legutóbbi háztesztek...)
-
szab.tam
nagyúr
válasz
IgnisFatuus #111 üzenetére
azért megnéznénk azokat képeket. iylen ház + hűtést nem láttam még...
ha másképp nem megy, akkor simán másold be az elérhetőségük linkjét ctrl + v-vel. -
szab.tam
nagyúr
válasz
IgnisFatuus #111 üzenetére
nagy kár, hogy ezzel a képbeilesztéssel tetted be. így lemarad a fele...
szerk
nem baj, így is jó lesz.
(van link modul is...) -
szab.tam
nagyúr
válasz
IgnisFatuus #107 üzenetére
azt nézem, hogy a procijaid alapórajele 2.4 ghz. húzod őket? ha igen, mennyire sikerült? lég vagy víz?
esetleg valahol valami feltöltött képek?(#108) Balika911
gondolom, szintén sr2... -
szab.tam
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #104 üzenetére
-
szab.tam
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #102 üzenetére
hopsz. ezt nem is tudtam. akkor az f1 2011 is?
ezt az ego-t nagyon eltalálták. a dirt1-nél még sírtunka laggok miatt. hát persze. gyengék voltak a vasak. de most már a hardverek is hozzáerősödtek. és jól fejlesztik, optimalizálják. az f1 2010-zel voltak problémáim, kicsit asszimetrikusan használta a magokat. de a 11 optimalizációja nagyon rendeben van. szerintem...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
#72042496 #100 üzenetére
most még. egyelőre asszem max 6 magot használnak a játékok. pl. ego engine.
ahogy a játékok által használt magszám gyarapszik, úgy jön elő ennek az előnye. aki egy ilyenbe 2 procival beruház, az az elkövetkező kb. 5 évben csak vga-t kell cseréljen.
de hát a fő előny pl. egy átkódolásnál, renderelésnél van. beindul a 12 mag, (azaz ht-vel 24), elég durci... -
szab.tam
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #84 üzenetére
x5680@3.33ghz@4400mhz....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #79 üzenetére
és akkor hogyan hajtják őket rendre 4.5 ghz-en? az előbb néztem jópár ilyen konfigról videót.... (mármint az előző ilyen deszkára alapozottakról)
az új platformnál lenne valami új korlát? nem hinném. (azaz nem tudom.) -
szab.tam
nagyúr
válasz
#72042496 #75 üzenetére
jaaaaa. nem tudtam.
aki megveszi, az elég valószínű, vizezi is, pláne, ha 2 procit tesz bele. (és ha ezt a lapot veszi, akkor valószínű azt is fog.)
tényleg. ezekbe bármilyen foglalatba illő prociból lehet 2 db-ot tenni?
nemcsak a hírben lévőre gondolok, hanem a régebbi lapra is.
pl. csak 2 db 4 magos, olcsóbb procit. mert 200k a lap, de nem akar az ember berakni további 300-450-ért 2 db. EE-t, csak 2 közép kategóriásat. lehet? -
szab.tam
nagyúr
ezt azoknak linkelem, akik nem látták még a videót. lehet ezekből értelmes gépet csinálni, ha bírja a pénztárca. itt az elődje:
Intel Xeon X5680 EVGA SR-2 GTX480 4-Way SLI
egy másik fórumon linkelték még ezt a szépséget, de nem látom, hogy 2 procis lenne. (attól még lehet...)
ugyanaz működés közben....ettől jönnek az organikus izmusok....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest