- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
-
Fall-N
veterán
Fanboy detected!
Mi a baj a Kirinnel? Azon kívül hogy gyengébb és azonos áron kapni jobb telefont QC-val semmi. De a GPU is el van maradva mindig. A fejlesztők is előbb fognak Snapdragonra optimalizálni, mint a gyártói csoda SoC-kre mindegy hogy Kirin, Exynos vagy kutyafüle.
Az hogy neked és az itt összegyűlt pár fórumozóknak nem érvágás a Google hiánya az a ti dolgotok, de a nagy többségnek az. De józan paraszti ésszel nem nyújt többet a Huawei ökoszisztéma csak kevesebbet. Akkor kinek éri meg?
A Xiaomi meg csak példa volt, ott. Realme, Vívó, Oppo stb.
-
törölt tag
Amúgy ide is szívesen leírom, hogy elég sok app.elérhető már a HuaweiAppGalleryben.
Megjelent a Telekom, Telenor, Vodafone appja is.
Elérhető a Viber, Snapchat, Tiktok, Tinder, Telegram, youtube installer&updater, whatsapp installer&updater, BudapestBank, Erste, Cib, Nemzeti mobilfozetés, Digionline, Mxplayer, Tidal, Musicmatch, adidas running app, Microsoft office, KFC, Lidl, Budapesti, debreceni, szegedi menetrendek, amazon, booking, trivago, ryanair, lufthansa appok elérhetőek már a HuaweiAppgalleryben.Plusz már vannak telepítés nélkül elérhető appok is, főleg játékok.
-
törölt tag
A gmail nálam folyamazos szinkronban van azonnal.megkapom az üzeneteimet amik érkeznek, szerencsére nem kell semmit sem mókolni gmail fiókba belépés hozzáférés engedélyezése a levelező appnak és kész.
Nagyon egyszerűen megcsinálták szerencsére. -
törölt tag
"De szerintem bármely más androidos telefonról áthúzza az alkalmazásokat a Phone Clone."
Ez a baj, hogy csak szerinted, szóval nem próbáltad. És nem ment át Samsungról Honorra. De mindegy is. Többet nem veszek Huawei telefont és problem solved. Így közel a 40-hez nincs affinitásom ahhoz, hogy drágán megvegyek egy telefont és még mókolnom is kelljen vele, hogy tudjam használni a megvásárolt alkalmazásaimat, meg a gmail-em ne legyen folyamatos szinkronban. És mint ahogy fentebb írtam, semmivel sem nyújt többet a Huawei mint más androidos gyártó sem hardverben sem pedig szoftverben. A csikó korszakból meg kinőttem, nem vagyok márka hű, magamat meg nem fogom szívatni és kellemetlen helyzetbe hozni.
-
dutrás
őstag
Roket6
Alapvetően ha egy alkalmazásról csinálsz egy biztonsági mentést majd bemásolod vagy külső vagy belső tárolóra onnan is telepítheted az alkalmazásaidat. De szerintem bármely más androidos telefonról áthúzza az alkalmazásokat a Phone Clone. Telepíted az Aptoid alkalmazásbolt alkalmazását és tovább frissül minden.Fall-N
Azt írtam aki nem ragaszkodik a googlehez annak nem nagy érvágás. Mi bajod a Kirinnel? Vegyél továbbra is Xiaomit ha neked az tetszik. . Én meg azt nem vennék soha. Elég dinamikusan fejlődik az Appgallery lehet hogy mégiscsak összejön ez. -
pumpedlix
tag
X
-
törölt tag
Nem tudom nem egy biztos dolog már a GMS mióta megvonták a huaweitől (mai napig nem hozták nyilvánosságra a bizonyitékokat).
Ez a jaj van egy rossz érzésem.. Nem bizonyíték.
Bármikor előfordulhat ez a többi gyártóval is.
Aztán reménykedjünk benne hogy itt megáll és nem kezdi el más téren is ezt alkalmazni.Szóval nem nem biztosíték ma már a GMS.
-
Fall-N
veterán
válasz
#88470784 #11 üzenetére
Nem bizonytalan a GMS, csak a Huawei bizonytalan, hogy egyáltalán kap-e újra valaha hozzáférést. Többi kínai márka köszöni jól van. A jövőben biztos hogy nem fog kedvezni a Huaweinek az embargó. Nagyobb cégek bicskája is beletört már a saját Store-ba.
Másrészt a kezdeti kedvező ár is már elolvadt. Xiaomi vagy Redmi kínálatában hasonló felszereltségű mobil olcsóbban kapható és azokra van GMS és nem béna Kirin SoC van bennük hanem Qualcomm. Nem sok szól a Huawei mellett, ha az ember nem fanatikus.
De jön fel a Realme is, így baj lesz a Huaweinek.
-
forgonati
őstag
Addig érdekelt a Honor, amíg nem volt biztos hogy ezekre sem jön GMS. Így kuka nekem. Kár.
-
D@niel
addikt
IPhone-ra van hivatalos Gmail, tehát megy a push.
Egyébként anno a 3GS időszakban lehetett trükközni a gyári emaillel, hogy menjen a push, mivel Gmail app nem volt, sajnos azóta módosította a Google a mail servert, így már nem megy a dolog, pedig most igen csak releváns lenne a megoldás - úgy értem GS nélküli Huawei/Honor gyári kliens kezelje a pusht.@Rocket6: elég hosszú listám van arról, hogy miért fogom a jövőben is a Honort választani, GS nélkül is (amit pár perc alatt majd telepítek, hiszen szükséges), ha érdekel, jelezd, és írom privátban.
-
törölt tag
Nem. Az ismeretségi körömben Gmail-re mindenki Gmail appot használ az Iphone-on, mert az appsore-ban elérhető. Próbáltam már a Huawei levelezőjét, szóval hagyjuk is a mazochistáknak biztosan jó.
Pluszban mit tud a Huawei, amit más gyártó nem tud szoftverben és hardverben, hogy őket kellene választania bárkinek is GMS nélkül, amit más gyártó is biztosít szinte azonos hardverrel viszont GMS-el? Márkahűség az egyetlen érv mellette?
-
Fall-N
veterán
De az. Nekem rengeteg megvásárolt alkalmazásom van, ami a Play Service nélkül olyan mintha meg sem vettem volna őket, ha egyáltalán fent van az AppGaleryben. Nyilván nem veszem meg újra hanem ignorálom a Huaweit a GMS-sel együtt. Amúgy is Xiaomi jobb ár/érték arányú, így maradok a márkánál. Így annyiban igaz nem érvágás a GMS mert nem érint, mert nem veszek Huaweit.
-
törölt tag
A iphone se mégis rengetegen használják.
-
törölt tag
Gmail szinkronizálás működik a honor saját levelező appjával is ahhoz nem.szüjséges GMS.
-
törölt tag
Huawei telefonok között csak nem? Egy Samsungról vagy más gyártótól átmennek az appok? Ez csak a kisebb gond. Átmenteni még lehet, hogy át lehet, viszont a megvásárolt appok soha nem fognak frissülni HMS oprendszeren főleg, ha nem is elérhetőek ott. Nagy kár érte. Sőt a Gmail szinkronizálás sem megoldott. Volt több Honor készülékem, de ez így innentől kezdve felejtős.
-
Lackooo84
nagyúr
Gapps meg BL nyitás nélkül húzzák a kukijukra...
-
dutrás
őstag
Az utóbbi időben rengeteg applikációval bővült az Appgalery. Nem annyira szűkös már a kínálat. Ráadásul az átköltözésnél a megvásárolt appok átmenthetőek a PhoneClone appal. Egyedül a play service nem megy meg a hozzá tartozó szolgáltatások. Aki nem ragaszkodik mindenáron a googlehez annak nem akkora érvágás a gms hiánya.
-
k-adi
nagyúr
"most azonban a Google-helyzet miatt kicsit más a helyzet, hiszen ezeken a modelleken sem lesznek Google-szolgáltatások, kizárólag a Huawei-féle AppGalleryben lévő alkalmazások és szolgáltatások érhetők el hivatalosan ezekkel a mobilokkal."
Kár ezekért is..... reméltem hogy a honor talán megússza, de sejthető volt, hogy nem
A következő dobás a P40 lesz.. látom előre: szuper teló, gms nélkül -
törölt tag
A view 30 pro tetszetos. Siman vennek egyet ha jo lesz az ara.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A két új mobil csak a Huawei App Gallery egyelőre még szűkös tárházát adja Google-szolgáltatások helyett, ettől függetlenül érdemes vetni rájuk egy pillantást.
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest