- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
"The first year is a manufacturer’s warranty provided by OPPO, while we at OppoStyle.com take care of the second year. The specifics of the second year warranty, i.e. whether we provide a repair, exchange, or other solution; will be dependent on the situation and what stock/spare parts we have available at that time."
Source: mail - oppostyle.com
No kerem...a garnciat megemeltek 2 evre
Cyberpunk: Irigyellek
Ha kellene vennem androidos telefont, most en is ezt vennem meg. Majd kerek egy reszletes beszamolot
-
Cyberpunk
félisten
-
M@trixfan
addikt
Oppan, Gagnam Style!
Oppo, Europe Style!
Anandon egyébként a review is kint van. -
vinibali
őstag
borzasztóan drága.... szvsz átestek a túloldalra
-
0xmilan
addikt
Nem azt kérdeztem, hogy mit jelent a HDR.
Arra gondoltam, hogy van-e benne valami speciális szűrő vagy akármi, ha már így ki kellett emelni, hogy HDR, amit mellesleg minden más telefon is tud 3rd party appal. Utánanéztem és elvileg videózás közben is tudja, tehát elvileg ezért olyan különleges... -
0xmilan
addikt
Mit jelent, hogy a kamera 'HDR'? Van benne valami spec. hardveres megoldás vagy csak a szoftverbe dobták bele a fícsört..?
-
-FreaK-
veterán
válasz
blade zte #25 üzenetére
Inkább neked kéne kicsit jobban utánanézned mielőtt nekiállsz vitatkozni
A 600-as széria nagyjából csak az elérhető max órajelben és a nevében különbözik az S4 Pro-tól, a (semmit sem számító) benchmarkokban pedig ez az órajelkülönbség adja az előnyt. A GPU is ugyan az, majd a 800as-ban lesz Adreno 330 elvileg. -
prolad
addikt
400 euróért abszolút megéri.
-
-
ggeleven
őstag
Igaz, hogy jóval olcsóbban is lehet venni FHD telefonokat most már, de ez azért más kategória, mint a kínai belső piacra készültek, így sztem megéri azt a ~120.000-et!
Nem feltétlenül a magyar piac a cél, ezt ne felejtsük el! -
Yokayee
tag
Azért az 1 év garancia elég sovány.
Nem mintha az Apple többet adna... -
blade zte
őstag
-
tomi5244
őstag
Aki rendel az ne habozzon megosztani majd az élményeket.
-
A képek alapján, nekem a szoftver MIUI-nak tűnik.
Persze ez korántsem baj, csak ha valaki megrendeli, ne lepődjön meg. -
Deathdox
csendes tag
Jó kis telefon 400 euróért és ha előbb lett volna, talán be is próbálkoztam volna vele.
-
Tuz
tag
Úgy érzem kicsit túlterhelt az oldaluk.
-
kengyel
nagyúr
Ez jó vásárlás lehet
-
Csak kövesse a példáját a többi is
-
(An)Dante
őstag
Egy év garancia van rá. Hiba esetén vissza kell küldeni a telefont Hongkongba. A garanciális feltételek szerint a postaköltséget az Oppo visszatéríti. Sok cég üzemelteti így a szervizhálózatát, azzal a különbséggel, hogy némelyik futárt küld érte, vagy elküldi az otthon kinyomtatható feladószelvényt.
To obtain warranty service, please follow these instructions:
* Contact customer service with details of the defect claimed, product model, order number, IMEI number and date of the original purchase.
* If it is determined that your product needs service, you will be provided with return instructions and address. Your shipping costs will also be reimbursed.
* Pack the product securely, and ship it back to us in Hong Kong. We will facilitate the warranty and send it back to you free of charge. -
Magnum_
nagyúr
linket tudtok adni?
(#9) fi:zi'k: köszi!
-
greenmeister
tag
Ez egy szemrevaló kis készülék.
-
Kasya
nagyúr
400 dolcsi kezdo ar jobban megeri, mint az ezzel kozel megegyezo "szurkeimportos" oldalak.
Es meg nem jott meg...meg jon...a weboldal 11 ora ota feltoltes alatt all, jo lassu, de alakul. -
fi:zi'k
nagyúr
Látom nem lett olcsóbb.
Mondjuk itt már nem kell újabb sarcoktól rettegni legalább.(#4) Kasya
Ja, veszett lassú. -
Daffchy
őstag
Hohó... nem is tudtam jönni fog ilyen hamar!
Garancia vajon, hogy működik náluk?
Látom másnak is ez volt az első gondolata...
Még a "Jó reggelt" is ott van a képen... háháá!
mrlujoak: Nem lenne rossz, ha SAMU féle prémiumba működne, jönnének, helyben csinálnák, vagy elvinnék és hoznák vissza...
-
Robertoq
őstag
Jól hangzik
Csak mi a helyzet a garanciával
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- Cyberpunk 2077
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest