Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tjb007

nagyúr

válasz tzsolesz #1 üzenetére

"Van ennek ma piaca?"

Majd kiderül, hogy lesz e neki itt Európában (otthon egész jól fogyott, legalábbis is ezt mondták) viszont az a közel 900 dolláros ár (ez még ugye az Qualcomm -os, LTE -s verzió) amin kezdett márciusban elég elrettentő lehet még most is mert olyan nagyon olcsóbb ez sem lesz.

Van valami előnye?

A böngészés sokkal kényelmesebb rajta, bár van aki szerint nem, ez teljesen egyénfüggő.
    "Nagyobb" a felület amin elég jól lehet jegyzetelni (mivel legfőképp arra lett kitalálva).

Én még eredeti változatot használtam egy ideig, igaz telefonálni nem tudtam vele (azért egy Skype hívás belefért) a CDMA miatt és a T-DMB vevő sem működik Dél-Koren kívül de azért elég jól elvoltam vele.
    Olyan érzés volt mintha visszamentem volna az időben azokba az évekbe amikor még az Android sehol sem volt és a kétmagos processzorok is a sci-fi kategóriába tartozták, tiszta PDA érzés volt. Semmivel sem volt kényelmetlenebb használni mint a Note -ot, mondjuk egy kisebb kezű/rövidebb ujjakkal rendelkező embernek lehet, hogy meggyűlne vele a baja.

Új hozzászólás Aktív témák