- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Az eredeti asztali "dokkolós" kiadásban is volt egy BT billentyűzet, ha jól tudom.
A Helix tényleg jó, de az ára nagyon meredek lesz. Azt tényleg nem értem, hogy miért nincs dokkoló port a W700-on, mert ez csak plusz bevételi forrás lenne a gyártónak a z opcionális kiegészítők által.
Nekem eddig a Asus Transformer Book tetszik a legjobban, de max 11.6"-os méretbe kéne. -
Gusztáv
addikt
A hűtését én nem találom zavarónak, normál használat mellett gyakorlatilag hangtalanul üzemel. Kb 10 cm-re oda kell hajolni a jobb oldali rácshoz, hogy hallható legyen. Sokkal halkabb mint a cégnél használt Dell E6220-as gépek. Az üzemidő is elfogadható szerintem, 6 óra 720p videó (50% fényerőn) után még 20% volt az akkuban, ma meg több mint 5 órán keresztül telepítettem rá a céges programokat, és még több mint 20% volt az akksiban, amikor töltőre dugtam. Igaz nem ment a kijelző, mert távoli asztallal csináltam. És most épp Win 7 fut rajta, aminek az energiamenedzsmentje rosszabb, mint a 8-nak.
Nekem már a tokba épített BT billentyűzetes verzió van, ezzel nem vagyok igazán kibékülve. Ezzel a tokkal már 1,5 nyom a tablet, ami már 12"-os notebook kategória. Win 8 alatt elég feleslegesnek érzem, Win 7 alatt inkább kell, de ott meg pont a bejelentkezésnél nem működik (meg persze nem is magyar a kiosztás, de ezzel együtt tudok élni).
Ami baromira hiányzik a W700-ról, az valami dokkoló csatlakozó, nem is értem, hogy bírták az Acernél ezt lehagyni róla.
-
Gusztáv
addikt
Akkor neked az Asus Transformer Book való. Maga a kialakítás nekem is nagyon tetszik, de szerintem a 13" már nagyon sok tabletnek. Most egy Acer W700-at használok, ez 11.6" és már ez is nagynak tűnik.
A Lenovo a 10 órát csak a billentyűzet plusz akkujával együtt tudja, sima tabletként 6 óra az üzemidő. Az ára meg valami horror lesz, ha minden igaz 1500$-tól indul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Renault, Dacia topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kompakt vízhűtés
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest