- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Kérek is fogok majd veszélyességi pótlékot a bűnözői munka miatt.
312-50 Certified Ethical Hacker 245 perc 60000 Ft+ÁFA
412-79 EC-Council Certified Security Analyst (ECSA) 125 perc 60000 Ft+ÁFA
EC0-349 Computer Hacking Forensic Investigator 125 perc 60000 Ft+ÁFAAzért barátságosabbak, mint mondjuk a 500.000Ft+ÁFA az oktatásra + vizsgázásra. Azért kérdezem, mert a tananyag meg van, tehát csak magamat kellene felkészíteni.
Vizsgán meg lehet izgulni, hogy "Oh istenem! Csak az admin/admin-os gépet kapjam! "
-
yash
senior tag
Akkor másképp fogalmazok: nem csak az ethical hacking gyerekes, hanem az is, aki rendes munka helyett ilyen hálózatokra tör be (úgy értem az igaziak, akik élesben csinálják). nem más ez, mint bűnözés a javából (az, hogy én a jelszóval nem levédett hálózatokat használom, az szerintem nem az, ugyanis nem tudhatom, ki védi le direkt és ki nem). amikor spoofolok egy MAC-t, az valóban az és gyerekes is. de mint mondtam, az nem azért volt, mert nem volt netem (mert volt mindig is). csak én vhogy úgy vagyok vele, hogy aki vlem köcsög, azzal én is az vagyok és többszörösen. most pl duplán fizetek netet és nem sajnálom rá a pénzt (egy saját, meg egy közös), mert rendesek velem. ha nem lenne levédve a net (de le van!), én magam konfigolnám be a routert atom durvára (most hogy igy mondom, lehet fel is vetem ma az ötletet a többieknek, hogy kapcsoljuk be a MAC filtert is és térjünk át WPA+TKIP-re). de amondó vagyok, aki lopni akar, az lopni is fog, és ezen nem segit semmilyen védelem. az segitene az embereknek, ha normális lelkületüek lennének, felismernék, hogy lopni gyerekes dolog és többet járnának szabad levegőre ahelyett, hogy feleslegesen nézegetnek konzolos képernyőket. erről meg ez a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest