Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Majd megkeresi magának a user ha már egyszer édekli a téma.
A cikk itt azért nem igazán hibakeresésről fog szólni szerintem.
Viszont az is megtörténhet, ha nem nem lesznek programok megadva, amiket lehet használni, akkor meg a usernek kell majd találnia.
Ha viszont nekiállnak kisérletezgetni, annak nem biztos, hogy jó vége lesz. -
juliabrilke
veterán
válasz
loszerafin #84 üzenetére
"Nincs olyan hely, ahova nem lehet betörni." Csak jól kell tudni tippelni a jelszót.
Egyébként ez aranyszabály, amit mondasz.
-
juliabrilke
veterán
Pont ezért vannak nagyon szigorú belső szabályok, amik kellő ismeret esetén megakadályozzák, hogy lerohasszunk a szervereket. Egyébként meg nem az a lényeg, hogy feltörjük, (persze lehet ez is cél) hanem az esetleges hibákat megtaláljuk.
De nem magyarul... Hááát... Azért akad bőven.
Ne értsd félre. Nem az ötletedet támadom, csak az esetleges "mellékhatások" miatt vannak aggályaim.
-
juliabrilke
veterán
Egyébként az sem lenne rossz, ha egy olyan topikot nyitnánk, ahol meg lehetne tárgyalni a tapasztalatokat, ill. tanácsot lehet kérni, ha elakadunk egy-két dologgal.
Itt olyanokra gondolok, akik biztonsági teszteléssel foglalkoznak vagy szeretnének valamikor.
Egy kis segítség mindig jól jönne. -
juliabrilke
veterán
Szerintem nem véletlen, hogy a "vének tanácsa" még meditál rajta...
Nagyon jó az ötlet, de sajnos sok káros hatása is lehet, amiért TE természetesen nem lehetsz majd okolható.Egyébként az szerintem jó ötlet lenne, ha a toolok neveit valahogy kitakarnád. Ebben az esetben meg tudnád mutatni magát a támadást is, de el tudnád kerülni, hogy valaki a program ismerete nélkül valami hülyeséget csináljon.
-
juliabrilke
veterán
Én is gondolkoztam már hasonló cikksorozaton, de elvetettem az ötletet a már említett gondok miatt.
Nem nagyon szeretném pl. ha valakit elkapnának, miközben lopja valahonnan a wifis netet vagy scannel egy szervert. (mert egyszer nyílván meg fogja próbálni)
Ugyanakkor nem tudja, hogyan tudják loggolni, meg hasonlók.Ezért kellene csak a megelőzésre fektetni a hangsúlyt. (szerintem
)
-
juliabrilke
veterán
Látom már előre...
Mindenki a cikkek elolvasása után majd azt hiszi, hogy párossával töri fel a szervereket és nagy hacker lesz.
Sajnos nem így fog működni a gyakorlatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest