- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
sing1ep1ayer #25 üzenetére
Lényeg hogy ettől még nem lesz szánalmas senki, ... vagy te az utcán is odamész és random le szánalmasozol mindenkit?
-
buvartacsko
addikt
válasz
sing1ep1ayer #23 üzenetére
Látom lejött a lényeg.
Neked mindenki szánalmas aki egy kicsit is eltér a stílusa attól amit te eltudsz fogadni? Jó rossz lehet.
Kifejtheted hogy miért szánalmas az a rendszer aki próbál valamit bemutatni egyszerűen az embereknek? Illetve elmondja a véleményét tehát szánalmas? Akkor itt jó sok ember szánalmas! Tett ez az ember valami rosszat? Semmit. de azé szánalmas mer csak!!!4444 Nagy sötétség honol itt egy-két ember fejében.
Ha valaki egy kicsit is szórakoztató akar lenni, már egyből szánalmas szar embernek van kikiáltva. Magyarország én így szeretlek...
-
buvartacsko
addikt
válasz
sing1ep1ayer #21 üzenetére
Akkor nagyon rossz példát sikerült felhoznod, ugyanis én mutattam már így how i met your mothert és mivel rohadtul nem ismerte a szereplőket, ezért rohadtul nem volt vicces számára. Jóbarátokat nem néztem, és mutattak már így jelenetet. Nem volt vicces mert fingom sincsen a szereplőkről.
Hát nem tudom ki a szánalmas, az aki próbál segíteni az embereknek, vagy az aki szerint ez az ember szánalmas. (mindezt úgy hogy láttál egy videót) Nem akarom nagyon védeni Csabát de semmi gond nincsen vele emberileg se, de itt mobilarénán már többször le lett írva hogy „szánalmas“. Tipikus magyar szokás ez is. Amit nem ismerünk az csak szar lehet, meg szánalmas, meg ostoba hülyeség...
Nem tudom miért ilyen savanyú egykét embernek a szőlő.
-
buvartacsko
addikt
válasz
sing1ep1ayer #18 üzenetére
Valószínű azért mert nem ismered, ha rendszeresen néznéd akkor ismernéd a stílusát. Ha kitörölném az összes emléked a kedvenc sorozatodról, aztán beraknék neked a 7. évad közepéről egy részt az sem tetszene.
-
buvartacsko
addikt
válasz
sing1ep1ayer #14 üzenetére
Hát ha nincsen humorerzeked...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged