- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
eszementális #15 üzenetére
Én Nvidiára szavaznék, néhány éve még a sima Radeonokat nem annyira szerették a CAD programok, de azóta lehet, hogy javult a helyzet driver fronton. Ezt majd mások megerősítik, én évek óta csak Nvidiával dolgozom. Nagy dologra nem kell gondolni, egy alsó-középkategóriás kártya bőven elég lesz neked szerintem. A proci és a ram is elég lesz, bár utóbbit lehet megdupláznám, abból sosem elég, főleg, ha egyszerre több modellen is dolgoztok. Jó SSD legyen mindenképpen. Egyetemen anno (4-5 éve) nagyon sokan CAD-eztek mai szemmel mosolyogni való (C2D, integrált vga, 1-2GB ram, jó lassú HDD) laptopokkal. Azokkal is lehetett dolgozni a ~40-50 alkatrészes összeszerelésekkel némi türelemmel, szóval nem kell rögtön 1 millás munkaállomást építeni
-
426os
őstag
Huhú, csak Creo-t ne, az elég overkill ilyen felhasználásra, főleg ha 0 tapasztalata van 3D modellezéssel.
Solidworks ugyan felhasználóbarátabb, de az is totál felesleges ide szerintem. A SketchUp-ra viszont én is leteszem a voksom, még sok éve egyszer próbából nekiálltam és 1-2 este alatt lemodelleztem vele házunkat és a körülötte lévő dolgokat. Baromi egyszerű kezelni, sokféle modellt is lehet találni hozzá készen (egyszerűbb bútorok pl.). Ha még mindig ingyenes, akkor én előre venném a kipróbálandó programok listáján.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- E-roller topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- HP notebook topic
- ASUS RT-AC68U
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest