- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
error(HUN)
tag
Nem akartam én vitatémát indítani, egyszerűen csak elmondtam a tényeket. A gyorsulás jelentős, bárkinek bármilyen ellenkező tapasztalata van. A házon volt a hangsúly, nem is a belsején, sajnos hiába a kedvező ár, azért-mint írtam-faragni kellett hogy megfeleljen. Mindezt úgy, hogy csak ésszerűen át kellett volna gondolni a tervezésnél...Főleg azért írtam, hogy ha valaki hasonlóba fut bele legyen támpont
-
kenwood
veterán
Emlekszem,amikor kijottek ezek az FX-ek ,akkora otvar szarok voltak, hogy majdnem bele is bukott az egesz AMD.
Akkoriban a legtobb jatek 1-2 szalra volt optimalizalva, es ott 5GHZre huzva is gyaszos teljesitmenyt produkaltak.
Havernak le kellett cserelni a 8320-at egy i3 3240-re, mert amdvel nem tudott fix 60 fpst produkalni a 25 fos Wow raid,mindegy milyen vgat raktal melle.
Ez azert szomoru ,mert az FX 8000-nek az i7-el kellett volna versenyeznie nem az i3-al meg az i5-el.
Idovel azert javult a helyzet,egyre tobb ceg kezdte el kihasznalni a tobbszalas feldolgozas elonyeit.
Halisten, a Ryzen jol sikerult, a legtobb le is veri az azonos aron futo intel procikat. -
TheLázs
tag
Bulldozer magot írt...
-
TheLázs
tag
Ne haragudj, de ezt végképp nem értem. Megvettèl annak idején egy erős felső-középkategóriás hardvert, majd kecserèlted egy újabb, legfeljebb 20%-al erősebb belépőszintű valamire, ami ráadásul nem is lesz olyan jól fejleszthető.
Nem kötekedés a célom csak a motivációt szeretném érteni. -
error(HUN)
tag
Nem volt bajom az FX-el (8320), de én úgy gondolom, hogy azért ez korszerűbb. Nem az volt a célom, hogy ezzel majd lenyomom az atomerőművet, de elég jól teljesít és nem kellett a gatyámat is odaadni érte...
-
zotyesz66
őstag
[Videoval] válaszolnék. De aprón és ebay-en is utánanéztem, a sokmagos FX-ek drágák, a korabeli I5-ök majdhogynem filléres tételek. És ezek a procik annak idején az I3-akkal versenyeztek árban és teljesítményben is.
-
kenwood
veterán
Bizonyos alkalmazasok, es nehany jatek eseteben hozhat nemi pluszt, de jellemzoen 10-30%-os csokkenest jelent a bekapcsolt HT :
https://www.youtube.com/watch?v=8qkXKmpOWa0
https://logout.hu/cikk/hyper-threading_van_ertelme/bevezetes.html
A compile lehet, hogy ezer gyorsabb HT-val :
"basically when Hyper threading is off the game uses 6 real cores so the load will be equally to all cores, when its on some games might just dont need that 12 core so it ended up using let say 8 cores which is 4 real cores which of cores will perform less than 6 real cores. in rendering or heavy load on all cores hyper threading will perform better"
Vagyis ami tamogatja,azzal lehet gyorsabb,ami nem azzal biztosan lassabb. -
snecy20
nagyúr
A Hyper Threading nélküli 4 magjával az az i3 9100 nagyon necces jövőállóság szempontjából.
-
Aki ennyi ideig FX-et használ, annak lehet, hogy már az AMD említésére is ökölbe szorul az arca.
-
TheLázs
tag
Én nem értem az ugrás részét. Jövőállóság szempontból sem. Világosítsatok fel, én ryzent vettem volna (akkor is, ha csak egy 1200af).
-
törölt tag
válasz
Krugszvele #4 üzenetére
Szerintem még át lehet, ha másképp nem legalább egyszer
-
válasz
twollah1976 #5 üzenetére
váltottam, nem ragozom, AMD Fx-ről Intel I3-9100-ra
No, ez már igen, ez már ugrás!
Meg úgy az egész: nem x@roztál, ami rossz volt, azt megjavítottad! Grats!
Igazi jó kis budget build lett, az ilyet szeretem! -
twollah1976
őstag
válasz
Krugszvele #4 üzenetére
Probald meg es megtudod.
-
Krugszvele
senior tag
Miért nem lehet forgóajtón átsíelni?
-
twollah1976
őstag
En mindig ugy rakom be a tapot a hazba, hogy a hazbol kapja a levegot.
-
zotyesz66
őstag
Ez egy 10000 Ft körüli olcsó alsó tápos ház. Mit vártál tőle?
Gyereknek hasonlóban raktam össze gépet, persze léghűtés, semmi átalakítás. Arra jó... -
rover45
őstag
Klasszikus 21. századi silány szemét ...
És egy fsza kis átalakítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest