- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Jobb óvatosnak lenni. Pl. az MTK-s telefonokba épített "vevő" is egy sz.rkupac (lényegében a fém keret), arra a műholdas beállító videón történik egy célzás, hogyan lehet házilag "optimalizálni", de azóta sem találtam.
Szerintem abban sem lesz változás, hogy az EPO-fájlokat szolgáltató szerver hónapokon keresztül elérhetetlen. Május vége óta TEGNAPsikerült először frissítenem. A műholdak megtalálásra enélkül 1 órát kellett várni, aztán pár mp volt, egészen addig, amíg ki nem tettem a lábam itthonról. Máshol semmi, illetve nem vártam 1 órát erre sehol. Tegnap még érzékelgetett pár műholdat, ma már SEMMI, még hűlt helyük sem. Mindezt egy 90k-s telefontól.
Nem legfőképpen erre vettem, de akkor is bosszantó, hiszen lényegében kevesebbet ér a teló, mint amennyiért vettem. Lehet, hogy egyszer majd beugrik, de ha az ember túrázik, és sebességet akar mérni, vagy éppen csak útvonalat keres, semmire nem jó az egész.
-
bteebi
veterán
Úgy gondolom, hogy igazad van. Az MTK SoC-knak korábban elsősorban a GPU volt a gyengéje, most már azért jóval jobban állnak ilyen téren is. Az olcsóság pedig szerencsére egyelőre megmaradt, MT6592-es telefonok is simán vannak 200 dollár alatti áron. Ebből kifolyólag én nem igazán tartok attól, hogy ezen a jó szokásukon a (közel)jövőben változtatni fognak. A legtöbb MTK-s telefon a kínai piacra (már hogy a kínaországi piacra
) megy, és azért ők is elég árérzékenyek. Ráadásul egy SoC amúgy is csak 15-20 dollárba kerül, ha 5 dollárral több lenne, akkor se kellene drasztikusan megnőnie a végfelhasználói áraknak.
-
vicze
félisten
Betörni LTE-vel tud, ami alatta van kb. lényegtelen.
6589 az első 4magos A7-t azt nagyon jól időzítették és Qualcomm nagyon elaludta az SoC-ot, nem igazán realizálták, az üzleti veszélyt.
Árban az azonos teljesítményűek, most is kb. azonos árban vannak, illetve Qualcomm már bejelentette, hogy árat csökken és így kb. árháborúba kezd MTK-val, a készülék végleges árát meg a készülék gyártó határozza meg nem a SoC, lassan S800-at kapsz 200$ környékén. (Mi3)
-
vicze
félisten
Ez továbbra is egy középkategóriás SoC, ahogy a 6595 is. Az hogy ez a szint már középkategóriába tolódott, nem a Mediatek hibája.
Csak hogy teljesen tisztázzuk ez 30%-kal erősebb a 6592-nél, ne legyenek illúzióitok, illetve 2015 Q1 környékén kerül majd telókba, amikor már rég piacon lesznek a konkurensek azonos felépítésű, erősebb SoC-jai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest