Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sm0ke*
csendes tag
nemértem miért kell ellenségeskedni, nem kötekedni jöttem, csupán leírtam a véleményem az új amdről
egyébként én totál pártatlan vagyok. mint már mondtam sokáig amdn toltam, most volt váltás egy ideje és mivel a c2d lényegesen jobb mint az a64 x2 azért esett erre a választás.
lehet a következő konfig ismét amd lesz..
de imádjátok továbbra is amdt és aki urambocsá nem isteníti hanem pártatlan azt utáljátok ki
-
sm0ke*
csendes tag
érdekes hogy írjátok nem az i7 ellenfele..
számozás csak viccből az ami?
-
sm0ke*
csendes tag
hihetetlen ahogy foggal körömmel véditetk az amdt pedig cpu téren elég gyenge, szvsz a phenom 2vel se tudtak nagyot villantani, elég nagy a lemaradás
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest