- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Valahol olvastam, hogy a valószínűleg MMS és modem funkció lesz az új szoftban. Persze valószínűleg ez is csak találgatás.
-
baliii
senior tag
flash szinte 100% hogy nem lesz, az indok végtelenül egyszerű:
ha lenne flash akkor aton keresztül számos program lenne futtatható, gyakorlatilag akárm, amit az apple nem tudna leellenőrizni mint az appstoreban, jönnének a vírusok, lassulás, stb... sztem nem lesz flash, pedig énis örülnék neki -
macikos
addikt
De ez se gyári megoldás. Ha pedig megcsinálták és működik, akkor gyárilag miért nem tudták?
csab2: De, nagyon is jó böngésző. Már mondtam, hogy én imádom az iPhone-t, de attól még a hibákat el kell ismerni! Ezek pedig a böngészőben a következők:
-a már említett copy&paste hiánya. De nem is kéne ide vágólap, egyszerűen csak annyi, hogy egy algoritmus felismerje a hyperlinkeket és rá lehessen kattintani. A telefonszámokat felismeri a böngésző az oldalakon. Akkor a webcímeket miért nem?
-nem lehet egyből az oldal aljára ugrani
-nem lehet az oldalon keresni
-űrlapok...
-Meg azért az se semmi, hogy teljes képernyős böngészéshez egy másik böngészőt kell használni...Szóval ezek olyan dolgok, amiket biztosan meg fognak oldani, csak kérdés, hogy mikor.
A képnézegetővel pedig a gondom: Ha nincs elforgatva egy kép, akkor azt nem lehet normálisan megnézni. Jó, ez nem olyan nagy gond, nem is fordul elő sokszor. Ami viszont bosszantó, az a leméretezés 1600x1200-ra. Na jó, még ez se olyan egetverő, hiszen nem nagy a kijelző felbontása. De ami rémes: Amit a konvertálás során elszenved a kép. Zajos lesz, eltűnik a dinamika, egyszerűen csúnya. Jó, nem tud sok szín megjeleníteni a kijelző, de attól még nem kéne ilyen rondára átkonvertálni a képeket. A telefonon mondjuk AirSharingben nézve a képeket amik nincsenek átkonvertálva ég és föld a különbség. Ott például meg lehet állapítani ha egy kép tükörreflexessel készült vagy kompakttal. A Photo alkalmazásban erre esélyed nincs. Éppen hogy csak egy kicsit zoomolok a képekbe, már egyből látszik, hogy ronda az összes. Akkor mi értelme a zoomolásnak. Azt nem is mondom, hogy pl. komolyabb képeket nem is tud feltenni a telefonra az iTunes (Canon 5D)
Ja és egy jó kis hiba a Photo alkalmazásban. Próbáljátok ki:
Rámentek egy olyan fénykép mappára, amiben van pár száz kép. Legörgettek, kerestek egy képet közép tájon. Rámentek, ekkor kihozza nagyba, elforgatjátok vízszintesen a telefont, hogy elforduljon a kép. Ha elfordult, akkor ráteszitek az ujjatokat a kijelzőre, elforgatjátok a telefont függőleges, majd pedig a bekapcsoló gomb felé elhúzzátok az ujjatokat. Ekkor elfordul a kép. Na most húzzátok el a ujjatokat balra vagy jobbra...Tehát jó az iPhone, szeretem, de közel sem tökéletes. Fejleszteni meg úgyis fejlesztenek állandóan, tehát én csak felvázoltam, hogy min lenne érdemes javítani.
-
Ulkesh
őstag
"Copy-Pasta miért ne lehetne? Akár a böngészőben is? Ki mondta, hogy örökké olyan elven fog működni az iPhoneban a Safari, mint most?"
Telepítsd a Clippy-t és már meg is van az áhított clipboard-od, ja, és működik Safarival is
(okos a cucc, ha kettőt ráböksz egy szöveges területre és ott tartod az ujjad, akkor a Clippy letölti a szöveges tartalmat és berakja a clipboard-ra.) -
bolvar
senior tag
nagyon szemezek egy iphoneal de a falsh és egy rendes böngésző meg a netrádió nekem nagyon hiányozna.de hát a többi teló hozzá képest vacak
-
RenegadeC2
aktív tag
Kíváncsivá tettek a nagy verziószám ugrás miatt... már csak négy nap.
Remélem ezzel egyidőben változik az EULA is, és akkor semmi akadálya a normális GPS-nek, háttérben futtathatóságnak vagy a flash-nek. -
macikos
addikt
Papíron hosszabb üzemidő? Abban meg mi a jó?
Copy-Pasta miért ne lehetne? Akár a böngészőben is? Ki mondta, hogy örökké olyan elven fog működni az iPhoneban a Safari, mint most?
Flash miért ne lenne?
Adatforgalom nélküli GPS meg már régóta van, csak nem Európa/Magyarország térképpel...
-
bepe79
addikt
Ezeket (várjuk) / várjátok a 2.0.2 óta. Itt vannak az én tippjeim:
- Új Safari verzió biztonsági frissítésekkel
- Papíron hosszabb üzemidő
- Apró változtatások a GUI-nMint azt már tudjuk a 2.2 óta, ami nem lesz sosem:
Copy-Paste, MMS, Flash, gyári GPS program ami adatforgalom nélkül működik, stb.
-
Stimpy001
aktív tag
Szerintem teljesen újragondolják a kezelőfelületet. A konkurencia az elmúlt 2 évben igencsak feljött, most megmutatják hogy ők sem unatkoztak az utóbbi időben. Lesznek itt durva dolgok, úgy értem megint valami olyan kezelőfelületet mutatnak be hogy leesik az állunk!
-
geri|
aktív tag
Nagyon kíváncsivá tettek..., bár a flash-t nem hinném, hogy megoldják
-
David75
őstag
Én beérném legális témákkal meg ha hologram hatású lenne a menü meg flash.
-
macikos
addikt
Amit szeretnék:
-CopyPaste
-Flash (videómegosztók miatt)
-Jobb képnézegető
-Böngésző fejlesztése
-Netrádiót lehessen futtatni a háttérben
-Normális nyomtatási lehetőség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- Forrmell.enn
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged