- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
]Phobos[
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #16 üzenetére
A pics@ba. Én S478-as 3 GHz-sel toltam UT3-mat meg AVP3-mat. Ha előbb szólsz. Hozom is a kötelet, csak van lámpaoszlop valahol ...
-
dízelracer
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Közel sem
4GHz E8400 vs. G620 vs. i3 2100
Játéktesztekben a G620 rendre veri az alap órajelen ketyegő C2D E8400 -at. De a 4GHz-en túlhajtott állapottól sincs túlzottan lemaradva. Ebből kiindulva feltételezem, hogy a 400MHz-el gyorsabb G860 nagyjából egy ~4.0GHz-re húzott E8400/E8500 szintjén fog teljesíteni. Egy 4GHz-es C2D E8xxx procin még a legfrissebb játékok is élvezhető sebességgel futnak szóval semmi baj nem lesz a G860 teljesítményével. Csupán az árazáson áll vagy bukik a dolog. Ha itthon 20k felett kerül a boltok polcaira valószínűleg nem túl sokat fognak eladni belőle mert +6k-ért már ott az i3-2100 ami azért egy jóval fejlettebb proci. Ősszel minden kiderül.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Mr.Csizmás #20 üzenetére
NE hülyéskedj, mióta van 386-os és a rá való Win3.1 és Office 6.0 kombó, és 100%-osan elég irodai munkára, azóta minden hardverelem gémer
-
Zso2
őstag
válasz
Mr.Csizmás #20 üzenetére
nehezen hiszem mikor itt a Ph-teszt szerint a Brazos kemény 17 fps-t csinált pl . Starcraft 1024x768-ban. Az játéknak nem nevezhető. A Supreme commanderban,meg elég sok egységet kell számolni pluszban..
Ja közben rájöttem,hogy a 2-re gondoltam...mondjuk teljes látványon az 1 is kemény főleg multiban...
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
nehogy azt mondd, hogy egy Core2-vel is csak officozni lehet
-
Rez_Grof
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Waste management.
Gondolom ez a maradek a kihozatali aranybol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Fujifilm X
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Jogász topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest