- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Georgie1224
tag
válasz
twollah1976 #22 üzenetére
Bocs.
Ennek tükrében érthető a mondandód.
Viszont akkor sem középszerű ez a chipset, ha belegondolsz.
Jelenleg a középkategóriában az olcsóbb 4 magos MTK és a snapdragon 410 tanyázik.
Inkább a felsőkategória közepére mondanám a soc-ot.
A felsőkategória alja a snapdragon 615, szerintem. Szubjektív vélemény. -
Georgie1224
tag
válasz
twollah1976 #20 üzenetére
Az S805 és az Exynos 5433 közel azonos szinten vannak.
Több tesztet is ha megnézel közel azonosak.
Ezért nem értem, hogy egy ilyen chipset-et ami az egyik legjobbal van egy szinten, hogy nevezhetsz illetve nevezhetnek többen középszerűnek. A snapdragon 410, az középszerű, viszont az is a saját szintjén tökéletesen ellátja a feladatát.
Az előző Tab S 8.4-ben S800 van, aminek a kijelzője magasabb felbontáson üzemel.
Ha ezt figyelembe vesszük, akkor a valamivel alacsonyabb felbontás mellett jobb teljesítménnyel rendelkezik a két új tab, azonos memória méret mellett.Nem elvakult fan vagyok, félre ne értsetek, csak utálom ha valaki annyival elintézi a mondandóját, hogy "középszerű".
Ezzel az erővel egy Passat Highline BMT 2 .0 TSI DSG nevezhetnénk középszerűnek.
Pedig a 10milliós árával messze van tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest