Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Ha kis fogyasztású (integrált procis) ITX gépet akarsz, celeron / pentium J és N szériát leszámítva nincs sok választásod.
Abszolút nem vagyok otthon az ilyen integrált processzoros témában, de ez nem alternatíva? Fogyasztási user tesztek alapján ~20-40W teljes rendszert figyelembe véve (merevlemezekkel, mindennel)
Nagyon szeretnék egy ilyen kis mindenes gépet összerakni és ezen megakadt a szemem. 4 magos a gép és a hevenyészett (sub. 5 perc) teszt nézegetésem alapján egész korrekt a teljesítménye. Nekem is egy kis házi mindeneshez kellene egy alaplap (NAS, nagyon-nagyon alap házi szerver homokozónak, receptek keresése a konyhában stb.) és 20.000 Ft-ért ez elég korrektnek tűnt számomra. Semmi extra igényem nincs (ilyen 3D-s feldolgozás, FHD stream stb.-k nem érdekelnek).... Vagy mit nem veszek észre, ami miatt mégsem ez a jó út?
-
aelod
veterán
Nekem egy ilyen van.
Érik a csere csak, mire...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged