Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
no1r
őstag
nekem 4,3'' a lélektani határ, nem nagy a kezem, még a 4,3 is épphogy kényelmes.
az L-t szemeltem ki magamnak, régebbi hírekben még az is 720-as kijelzővel jött... csalódott leszek ha nem így lesz nem vagyok egy kijelzőhuszár ne értsétek félre. de azért SXS mellett könnyen megszoktam a magas ppi-ta gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
törölt tag
Xperia L remélem nem kap szériahibát, vagy gusztustalan burkolatot és akkor talán megvan mit veszek.
-
DS39
nagyúr
Kár hogy az L 4 col fölé ment.
-
|AP|
veterán
"jó lenne egy normális telefon 3,7-4" kijelzővel, a P felbontásával" +1
Ehhez azt hiszem össze kell gyűjteni több millió aláírást, hogy igenis lenne aki ilyenre vágyik, mert a gyártók ezt máshogy látják
(Ilyen telefont keresek a Defym leváltására, de nem létezik egyelőre... már egészen 4,3"-ig hajlandó vagyok elmenni )
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
Ezek mind túl nagyok bármelyik utódjának is.
Léphetne a Sony valamit, mert lassan megveszem a P-t.
Amúgy nem hiszem el hogy nem tudnak egy nyamvadt 4"-ost kihozni (semelyik gyártó) ami fémházas és csak egy röccenésmentes HW van benne (sima 2 magos cucc), nem erőmű+műanyag... -
ígyvanferi
addikt
válasz zsirfecske #9 üzenetére
Én egy időben elküldtem neki az összes elgépelést a cikkeiben, de feladtam, hogy semmi foganatja.
-
mathaus=)
senior tag
Hát igen jólenne a 2 giga is csak nem várhatom el egy középkategóriás cucctol Meg sztem azért roottal + 1 giga rammal már el lehet lenni
Dokee87 : akkor zsír valszeg ez lesz a következő telom
Hunfatal : szerintem inkább az SP a P utódja Nemhiszem h az utodnak nevezett modellnek kisebb felbontást adjanak nagyobb kijelzővel
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz mathaus=) #36 üzenetére
1GB RAM van benne ezen nem kell aggódni.
Miért lenne karcsú? Nem mindenki villoghat 2GB RAM-al. Itt is kezdenek elszállni,mint a PC-knél,hogy egyre több RAM.Másrészt nem mindenki engedhet meg magának drága telót,főleg,ha egy olcsóbb is kiszolgálja.
Minim 192 PPI és abszolút nem csúnya sőt.
Ehhez képest ellenék a 227,83 PPI-vel.Lehet,hogy Xperia P utód lesz,de ettől kisebb jelenleg nincs bejelentve.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
A 4,5-es kijelzővel szerelt teló egész jónak tűnik....
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
mrlujoak
veterán
...én mindenkinek javaslom, akinek baja/gondja van/volt a Cordonnal, hogy mindenképpen írjon panaszt a Sony-nak, jelezve, hogy elégedetlen a Cordon munkájával, és kérve, hogy vegye fontolóra a szervizcserét.
Az a baj, hogy nem elég panaszt kap a Sony, a Cordon szerviznaplóiból meg semmi sem derül ki a hanyag munkavégzéssel kapcsolatban.
Még a rendre, negyedévenként betelő Vásárlók könyve sem jut el a Sony-hoz... Sajnos.(#32) pollai:
...azért az a 227 ppi se olyan rossz, pláne, ha egy 3,5"-os HVGA panelről vált a delikvens felfelé (165 ppi)
Pedig az Xperia miro, E, Edual, go pont ilyen kijelzővel bír. De ott a 3,2"-os HVGA tipo, a maga 180 ppi-jével...Ha ezen alacsonyabb kategóriás, belépőszintű modellekről vált valaki majd az L-re, ugyan nem kap olyan szép kijelzőt, mint a ray, a U (3,3 és 3,5" FWVGA mellett) vagy mint az arc anno...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
|AP|
veterán
ismerem a Samsungnak ezeket az agymenéseit... ezekhez sem tudok hozzáfűzni semmit
Jelenleg egy Defy-t használok, nemsokára váltanék felfelé és nálam elvárás, hogy legalább akkora, de inkább jobb ppi-t kapjak a váltással.
Ettől függetlenül biztosan megfelel nagyon sok embernek, mint ahogy a pentile matrix sem zavar mindenkit. -
mrlujoak
veterán
"4,3 kijelző és FWVGA felbontás... mást nem is mondok"
Hmm.
Akkor a két véglet, a Samsungtól.
5" WVGA
3" QVGAmindezt 2013-ban
Ettől függetlenül én sem mentem volna az arc/arcS mérete fölé (4,2") és PPI-je alá... De ha olcsóbb lesz ezáltal, hát hajrá.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mathaus=)
senior tag
Hát amióta ténylegesen piacon van, ~11 honapja. Nemtudom mikor lehetett már kapni de sztem Április körül. Karácsonyi learazasok meg úgy is lesznek amik remelhetoleg ezt a modellt is érinteni fogják. Én a helyedben a hűség lejárta után meg kibirnék egy kicsit az Xperia Mini ( Pro?) val és utána megvenném ezt
-
Peterson_
addikt
Megvolt, köszi, nem a külsőre értettem, hanem a funkcióra.
Tehát ne csak sima fullhd 5"< tepsik legyenek már.Mert azon kívül hogy itt egy kicsit jobb a kijelző, ott egy kicsit a kamera, amott meg több a mag, egyre kevésbé különböznek a mostani telefonok( és itt megint csak a funkciók részéről értem a dolgot).
Nem feltétlenül baj, hogy elértek egy szintet, és vannak közös jellemzőik, én csak annyit mondtam hogy visszafordulhatnának legalább egy-egy modell erejéig valami specializáltabb kivitel felé.
Oké, alsóházban van mindenféle marhaság, de én most valami komolyabb közép-felső kategóriás megoldásra gondoltam.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
mathaus=)
senior tag
Szerintem nem lesz vészes! Az Xperia U nak is 70-80as kezdőárat jósoltak még az MWCs fórumban emlékszem volt aki azt írta h 100k lesz és ma már 50ért megkapod Sztem az Xperia Lnél is ez lesz a helyzet ez a telo a Sony idei U-ja sztem, néptelefongyanús
Októberre tuti lemegy az ára 60 környékére[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Hiába mondjátok,hogy pár éve volt,de a Galaxy S2 is ezzel a felbontással játszik.
Na az Xperia L volt az egyik telefon,amit az októberben lejáró hűségem hosszabítása ként kinéztem,
de úgy tűnik drága lesz számomra.Igaz az Optimus L7II 249 Eurós árához képest ez jó áron kezd.
És itt azért jóval erősebb a hardver. -
Epsylon
aktív tag
SP még talán jó is lenne.. De már házon belül kint van a Z, így nálam esélytelen.
Viszont P/S tuljok lehet, hogy a megszokott design miatt arra ugranak inkább. Nem kérdőjelezem meg a létjogosultságát.A kedvenc játékszerem a csavarhúzó! ;) Dicodes/SvoeMesto
-
mathaus=)
senior tag
Jó persze hogy sok idő főleg a mobilkommunikációban de azt is nézd h akkor 140-150k ért kaptad ezt a kijelzőt ( sgs2) , most meg már 60-70..( karácsonykor az U 40k volt kártyásan a Tmobilnal ) Szerintem az FWGA még pont a határon van egy 4,3as kijelző esetén! De persze nem akarlak megtéríteni ez csak saját vélemény
[ Szerkesztve ]
-
Otisz
őstag
-
burgatshow
veterán
"microSDHC kártyával bővíthető 8 HB belső"
-
saiyajin
senior tag
Annyira nem hozott lázba a cikk, de várom őket azért. Jó lett volna, ha mwc-re is viszi őket a sony. Így egyelőre nem sokat tudni az idei felhozatalukról.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
|AP|
veterán
szvsz mindkettőt sikerült elrontania a Sonynak.
SP:
-tepsi
-minden áron meg akartak valamit tartani az S-U-P átlátszó sávjából... Ez (szerintem) szörnyen csúffá tette az SP-tL:
-4,3 kijelző és FWVGA felbontás... mást nem is mondokAz L ettől függetlenül lehet néptelefon, az SP viszont szerintem igen drága lesz.
Mindenesetre én ezt a szériát is kihagyom a Sonynál. -
Peterson_
addikt
válasz Terentius #11 üzenetére
Három évig én is nyúztam..Még néha most is hideg verítékben úszva felriadok az éjszaka közepén, mert azt álmodom, hogy be kell rajta gépelnem a Háború és Békét
A hírhez:
Komolyan kíváncsi vagyok, hogy a Sony merre viszi a palettát.
Számomra kicsit kezd beszürkülni a mezőnybe(ez nem csak rájuk igaz).
Bár valószínűleg csak nekem van perverz vonzódásom pl gépelésre, játékra kihegyezett slideos megoldású mobilra[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
oliwire
őstag
Az L egy nagyon jó árazással esélyes a néptelefon cím elfoglalására szerintem.
-
kcsa
veterán
válasz zsirfecske #9 üzenetére
HWSW-n olyan szépen megoldották, lehet jelezni a hibákat, nem azzal van tele a kapcsolódó fórumtémák első 20 hozzászólása hogy hol a hiba. Valami ilyesmi kellene itt is...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
zsirfecske
addikt
nem rosszmájúság, de tényleg gáz hogy nem javítja senki ezeket. lásd tegnapi hír és még mindig van benne egy értelmetlen szó.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Korrekt felszereltség, emészthető méret. SP-t csak a neve miatt nem vennék.
gabe8719: egy ideje már N8 van szolgálatban
[ Szerkesztve ]
<< Heimdal >>
-
gabe8719
senior tag
Ha Andante még mindig a Nokia 5800-ján írja a cikkeket, ennyi elgépelés még nem is sok.
-
attisx
addikt
Ha már elgépelések:
Vajon manapság a 8 HB belső memória sok vagy kevés?
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
eldiablo
addikt
Ezen besírtam!
-
slice14
veterán
Xperis? Netán új brandet vezet be a Sony?
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
HawerKing
őstag
Majd csak megunjak egyszer a nagy telokat
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest