- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhelper
tag
Nem értem mi a baj a supportal...
Nekem az Optimus 7-re folyamatosan és mindenkivel egyidőben jönnek az update-ek, plusz a legújabb rendszer van rajta.
Talán nem is az LG a szar???
Mintha a htc, az SE vagy a Samsung nem szivatná a vásárlóit Android fronton?!
Sosem volt előtte LG-m, de az Optimus 7-re semmi panaszom az elmúlt egy év alatt. S a topikban sem a folyamatos panasz megy.
Talán minden mobilcég jobban járna, ha csak a hardvert és a drivert adná, a szoftvert pedig szoftvergyártóra bíznák.
Lásd NOKIA példáját. -
SSwift2
tag
Már bocs de te jöttél ezzel:"Szerintem akkor szólj le valakit egy témában, ha érintett vagy benne. Én sz*ptam 2X-szel, így a megállapításom talán lehet hogy megalapozottabb, mint a reakciód, amiben lehülyeségezed azt."
Akkor miről beszélsz?Engem az zavar, hogy akármilyen LG telefon jelenik meg, mindig jön valaki a support dumával, holott máshol sem jobb a helyzet.
Én sem győzködlek tovább, ha nem tetszik a telefon nem kell trollkodni.
-
feliks
senior tag
Köszi, nem kell bemutatni a termékpalettájukat. Egy példát hoztam fel, mert ez tartozott ide. Az O2X-ig többé-kevésbé LG fanatikus voltam, így ha nem vagy beteges mobilcserélgető mint én, akkor valszeg több LG-m is akadt, mint neked. Ez a "talán érintettebb vagyok benne mint te" kicsit viccesen hangzik, tekintve, hogy nem tudod kiféle-miféle vagyok, mivel foglalkozom, és milyen telefonok fordultak meg a kezem között. (O2X, O3D, Opti7, GT540 GD880, Arena, Secret || Ezek közül többel is akardt kezdetben szoftvergondom, független magyar vásárlás volt mind)
Lehet, hogy az SGS2-re mindjárt kint lesz az ICS és a többi telefonnal mi lesz? Vegyenek csak új készüléket a vásárlók ha ICS-t akarnak. Az LG ha később is, de kiadja rájuk a frissítést (reméljük).
Ez így viccesen jött ki egymás mellett.Nézd, én nem az LG ellen kardoskodom, bár látom, hogy olyan elvakultan akarsz meggyőzni, hogy nehéz lesz megértetnem veled a mondandómat, de a probléma ott van, hogy egy csúcskészülék áráért az ember nem remél, hanem elvárja, hogy megkapja a frissítéseket, méghozzá a lehető leghamarabb, és kiváló minőségben. Ezért teszi le az ember a másfél minimálbérnyi összeget egy ilyen telefonért. Lehet, hogy jobb egy közép-lg frissítési helyzete, mint egy samsungé, nem tagadom. de nem is erről szólt egyik megszólalásom sem.
Részemről nem győzködlek tovább, látom a reakcióidon, hogy akármit is írok, mindig rám akarsz majd kontrázni..
-
SSwift2
tag
Jó volna ha nem egy terméke alapján ítélnél meg egy gyártót. Régebben egy GT540-em volt, most pedig egy O3D, talán érintetettebb vagyok benne, mint Te. Érdekes módon egyik telefonnal sincs baj, se szoftveres se hardveres téren.
Lehet, hogy az SGS2-re mindjárt kint lesz az ICS és a többi telefonnal mi lesz? Vegyenek csak új készüléket a vásárlók ha ICS-t akarnak. Az LG ha később is, de kiadja rájuk a frissítést (reméljük). -
feliks
senior tag
Értem. Akkor te szerencsés voltál. Nemt'om mi lehetett a különbség, és nekem miért voltak a rommal is gondok..
Én úgy számolok, hogy minden cégnél support nulla(aztán ha tévedek, akkor is csak pozitív lehet), de a cégek mindegyikétől elvárhatónak és elvártnak tartom, hogy a csúcskészülékük 100%-osan supportált legyen.. Ezért is morgok a 2X miatt, mert ugye az csúcscucc..:Igen, láttam a pradát, szemezek is vele, de addig tuti mostmár nem cserélm le a telefonomat, míg le nem egy az MWC..
-
jooker82
nagyúr
A kissebbnek a hátúlja igy fog kinézni...Pár hete amikor erről cikk jelent meg,mindenki neheztelte,hogy ezt a dizájnt mért nem egy nagyobb telefonra tartogatják.....
Megis duplázták.. -
gzbotii
nagyúr
válasz
enginev3.0 #39 üzenetére
Speciel, nallunk otthon az egyik tepsi szogletes
A masik meg lekerekitett es SGS-re hasonlit -
decoati
aktív tag
hogynézmánkiazakéttyúkbazmeg... úgy látom belőtték a célcsoportot... bazi öreg vagyok, pfejjj... nem is kell
-
enginev3.0
félisten
Bal oldali nem rossz néni
A telefon: téglának már vékony, tepsinek meg nem eléggé lekerekített. Mi lesz ebből?
-
Tetszik amit a képen láttam.A telefonok is.
-
kolosanyi
veterán
Le a kalappal! Végre értelmes anyahgasználat, de még csak véletlenül se valamelyik nagyobbik gyártónak jut eszébe... Csak így tovább, a szoftvert kell még rendbetenni és nem lesz itt gond.
-
jooker82
nagyúr
Mármint összességében a 2x-el voltak gondok...de nekem sem a 2.2-vel sem a 2.3-al nincs vele gond....
Nézted már az új pradát,mily pöpecül megcsinálták??
A jövőbeni frissitésre meg nem lehet alapozni...látod a samsung is egyszer ezt mondja,másszor azt...
Ezt most kiadják ICS-el ..az 5.0 meg úgyis csak távlati dolog még...szerintem abból csak jövőre lesz vmi... -
jooker82
nagyúr
-
feliks
senior tag
"Nekem is van 2x-em és sose volt baja...de elismerem,h voltak gondok vele.."
Ez a két mondat üti egymást.A nem a mostani supportról írtam az előzőben, az már csak válasz volt..
Egyébként support alatt érthető az is, hogy remélhetőleg a szoftver amivel jön, nem lesz bughalmaz(és ha az, akkor kijavítják időben), illetve hogy a jövőben kap majd a telefon frissítést rendesen, és rendes időben. -
fffeco
tag
hmm kockamobil
-
jooker82
nagyúr
Nekem is van 2x-em és sose volt baja...de elismerem,h voltak gondok vele...azt viszont bekell látnod,hogy az irásod itt nem helytálló,mivel ezek ics-el jönnek....Úgyh nem értem jelenleg mit kellene javitaniuk a supporton...
Amúgy a legnygyobb,az nem 4,7,hanem 4,3 lesz.. mindenhol ennyit irnak...
-
feliks
senior tag
A 4,3''? Tényleg nagy sokaknak. Pl nekem.
Csak a fórum meg azzal van tele, hogy mennyire okés ez a méret, ezért hoztam szóba. Nekem SGS2-m volt nemrég, és a mérete, és agyonszaturált kijelzője győzött meg róla, hogy inkább továbbadom..(nomeg persze az, hogy beesett hozzám egy Nexus S, ami méretre is megfelelt, kevesebbért is tudtam volna eladni, jobban is tetszett a kijelző színvilága, és még ICS is van rajta..)
-
Recon666
Közösségépítő
Jó cuccok.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Tyűha, must have!
Amúgy a telefonok sem rosszak.
-
feliks
senior tag
válasz
berbatov2 #16 üzenetére
Én pont nem szoktam minden topikban megjegyezni. Nem is ezen panaszkodni jöttem ide, csak szimplám megállapítottam, hogy erről a baromnagy, értelmetlen L-betűröl mi jut eszembe elsőre. Erre megkaptam a magamét, hogy ne legyek hülye, mert a Samsung a rossz, nem is az LG, erre fejtettem ki bővebben a pocsék supportról alkotott véleményemet..
-
lmisi
senior tag
Szerintem ha valaki GB-vel ad ki most telefont, azt hanyagolni kell. Nem szabad hinni az "De hiszen az ICS rá már a spájzban van" szövegekkel. Bénák és kész.
Egyszerűen pénzéhesek és lúúústák, mert ha GB-vel adják ki akkor ha fél múlva nagy nehezen kiadják rá az ICS-t akkor letudták a "support" -ot. Azaz így nem kell updattel foglalkozniuk.
A cél a 0 upgrade/telefon. Sírnak, hogy milyen vacakul megy nekik. De egy számukra cirka 6 hónapja elérhető ICS-t rakjanak a fris vackukra azt nem. Mert tesztelni kell, illeszteni, optimalizálni kell. Duma, főleg úgy hogy pár gimis korú srác az xda-n néhány hét alatt képes ráhegeszteni az aktuális fő verziót egész élhető módon, úgy hogy a meló nagy részét a védelmek kicselezése teszi ki. Mert a bugos verziókon kívül a tisztelt gyártóknak csak a védett betöltő rutinokon jár az esze. -
AS
félisten
Tehát jó estben nyár előtt jönnek
-
Davey7
senior tag
Az Lg Secret volt fem es borhatassal. Az volt az egyik legminosegibb,legszebb telefonom. Szerettem. Jo az irany,csak szoftveresen kell rendbetenni
-
daniel909
addikt
ha ilyen jó csajoknak nincs support, akkor nekem sem kell!
-
berbatov2
senior tag
-
feliks
senior tag
válasz
FragMaster #6 üzenetére
Azért egy-két szoftgombos darab is jöhetne, már csak az érdekesség kedvéért is..
-
feliks
senior tag
Volt valaha Optimus 2x-ed? Nekem igen, úgyhogy szerintem nem kéne leszólnod másokat ilyen formában.
Lehet hogy a Samsung sem fair az ICS-el kapcsolatban, de súgok neked egy titkot. Ők nem adtak ki egy 100+ ezer forintba kerülő telefont régi rendszerrel. Pláne nem úgy, hogy az a rendszer nem csöng ki az esetek jelentős hányadában, páróránként újraindul és lemerül fél nap alatt, mert a rendszer pörgeti a procit.(Cyanogenmodnál Alphának hívják az ilyen romokat) Depláne nem tették meg azt a Samsungnál, hogy a panaszlevelekre, amik tömegesen mentek hozzájuk, még válaszolni sem válaszoltak. Ja, és a 2011 elején megjelent telefonra ha jól rémlik, csak 1-2 hónapja érkezett meg a megjelenéskor 2-3 hónap múlvára ígért Gingerbread. Ami mindjárt kint van SGS2-re..Szerintem akkor szólj le valakit egy témában, ha érintett vagy benne. Én sz*ptam 2X-szel, így a megállapításom talán lehet hogy megalapozottabb, mint a reakciód, amiben lehülyeségezed azt.
-
Apika
addikt
Jó, hogy több kijelző méretben jelennek meg, mert így mindenki magtalálja a neki tetsző nagyságút...
-
atike
nagyúr
Akár jó is lehet...
Az az "L betűk kiemelve reklámkép" (ami a csajok alatt van
) viszont nekem nagyon nem jön be...
-
nicu71
addikt
nagyon igalmasnak tűnik ez az "üvegre vetitett kép" mint kijelző.A forma is bejön,és a "bőr hatású "hátlap se hangzik rosszul/remélem nem krokodilbőr/ Furcsa am,hogy nem ferdeszemű leánykák promotálnak a képen
-
Youri
veterán
később tűnt fel, hogy vannak telefonok is a képen
-
Bailey
senior tag
Az a középső home gomb amellett hogy ICS-nél már felesleges, nagyon Samsung utánzat. De egyébként szépek, bár egy 3,5 vagy 3,7-es kijelzős modell még hiányzik.
-
Dsert
tag
Érdekes ez a kijelző. Valahol bővebben van róla valami ? Hogy is néz ez ki ?
-
feliks
senior tag
Ameddig nem lesz normális szoftversupport, addigra hiába játszanak az L-betűvel, az emberek egy része csak az "L mint lúzer"-re fognak asszociálni..
-
EczkE
veterán
Szépek a lányok. *-*
Végre nem keleti csajokat kell bámulni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Karcsú fémes burkolatban, bőrhatású hátlappal és előre telepített Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel érkezik az LG Optimus L sorozat.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Synology NAS
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest