- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Google Pixel 9a rapidteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
Köszi, nem kell bemutatni a termékpalettájukat. Egy példát hoztam fel, mert ez tartozott ide. Az O2X-ig többé-kevésbé LG fanatikus voltam, így ha nem vagy beteges mobilcserélgető mint én, akkor valszeg több LG-m is akadt, mint neked. Ez a "talán érintettebb vagyok benne mint te" kicsit viccesen hangzik, tekintve, hogy nem tudod kiféle-miféle vagyok, mivel foglalkozom, és milyen telefonok fordultak meg a kezem között. (O2X, O3D, Opti7, GT540 GD880, Arena, Secret || Ezek közül többel is akardt kezdetben szoftvergondom, független magyar vásárlás volt mind)
Lehet, hogy az SGS2-re mindjárt kint lesz az ICS és a többi telefonnal mi lesz? Vegyenek csak új készüléket a vásárlók ha ICS-t akarnak. Az LG ha később is, de kiadja rájuk a frissítést (reméljük).
Ez így viccesen jött ki egymás mellett.Nézd, én nem az LG ellen kardoskodom, bár látom, hogy olyan elvakultan akarsz meggyőzni, hogy nehéz lesz megértetnem veled a mondandómat, de a probléma ott van, hogy egy csúcskészülék áráért az ember nem remél, hanem elvárja, hogy megkapja a frissítéseket, méghozzá a lehető leghamarabb, és kiváló minőségben. Ezért teszi le az ember a másfél minimálbérnyi összeget egy ilyen telefonért. Lehet, hogy jobb egy közép-lg frissítési helyzete, mint egy samsungé, nem tagadom. de nem is erről szólt egyik megszólalásom sem.
Részemről nem győzködlek tovább, látom a reakcióidon, hogy akármit is írok, mindig rám akarsz majd kontrázni..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Karcsú fémes burkolatban, bőrhatású hátlappal és előre telepített Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel érkezik az LG Optimus L sorozat.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest