- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem, ez biztosan nem hiba és nem is indokolatlan. Általában sok böngészőhasználatnál melegszik, ami érthető a sok világos hátterű weboldal miatt. Amúgy custom, de gyári alapú romot használok és Dorimanx kernelt. A teló soha nincs kikapcsolva, újraindítgatva és teljesen stabil.
-
törölt tag
Lehet, hogy az enyémen is vannak mikrokarcok, csak nekem nem tűnnek fel. Látom, ami megjelenik, tudom kezelni, ennyi. 3évet elmegy. Egy 3éves teló úgysem ér fabatkát sem. Max. segédfeladatokra (szerver, házautomatizálás, netrádió, stb.) jó. Azoknál meg tök mindegy, hogy karcos, vagy sem. Én nem rontom le ezért 3éven keresztül a felhasználói élményt. Azt nem tudom, hogy milyen egy fólia hőátadó képessége. Nálam tartós használatnál rendesen fel tud melegedni a kijelző és ezen biztos, zogy csak ronthat egy fólia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest