Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme, a Pixel Watch 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz
#86973952 #41 üzenetére
Még emlékszem a nagy narancssárga meg zöld gumi Sony-Ericssonokra, na azok elpusztíthatatlanok voltak. Csak manapság mások a mainstream igények, ilyen modellekkel akkor sem lehetne megjelenni, ha tényleg ettől lennének 100 százalékig ütésállóak a felefonok. Egyszerűen nem engedi a divat. Vastagság, káva szélessége, meg még ki tudja mi az ami az embereknek tudat alatt is fontos, mert olyasmi telefont akar, amit a többieknél is látott, de legyen még mondjuk strapatelefon is. Na ez az ami nem megy, vagy csak olyan áron menne, amit senki nem fizetne ki.
Amúgy én egy ILYEN hibrid tokkal védem a telefonom, nyilván pofára esés esetén nem sokat ér, de túl van már pár koppanáson, és eddig jól vizsgázott. Belül lágy gumi, kívül kb olyan színvonalú műanyag mint a kóláskupak.
Viszont maga a tok elpusztíthatatlan, és rettenetesen stabilan áll a telefonon, a kávánál is véd és kiszedni sem egyszerű. Maga a telefon amúgy valami bakelit színvonalú ABS-ből lehet, érzésre borzasztó rideg, nem tudom hogyan vizsgázna leejtéskor, de valószínűleg azonnali repedéssel jelezné, hogy nem erre való.
(#43) porterocka Egy ismerősöm nem rég rendelt magának egy NEC Terraint az USA-ból. Qwerty-t akart Androiddal és ütésálló kivitelben. Egész pofás telefon, a kijelzője mai mércével picit apró, de amúgy a telefon általános kivitelezési minősége tényleg zavarbaejtő. Én nagyon meglepődtem rajta, amikor megláttam, hogy egy strapamobilt ennyire összeraknak. Nyilván az európai piac nem fog belőle tömegesen kapni, de azért egy-egy azért beszivárog az öreg kontinensre, és rájuk lehet csodálkozni. (egyébként ebayen százassával árulják, szóval a magánexport/import mondhatni dübörög)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei marketing részlege is megerősítette az Ascend P7 zafírba burkolt változatának érkezését.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest