- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyager4.4
senior tag
Az alsó készülék tiszta Lenovo A1000 koppintás csak ott vannak is hangszórók
http://img6a.flixcart.com/image/tablet/r/m/z/lenovo-idea-tab-a1000-400x400-imadmzsfwgxq9vnc.jpeg
-
voyager4.4
senior tag
Gyors rápillantottam egy 4 magos MTK SoC adataira, hát 4*28 ... pápárápárá több mint 55 (ami a 100is Rockchipjének csíkszélessége) , de ha csak azt nézzük hogy 2 mag dolgozik, ami már lassan a droid folyamatos működéséhez is kell (a csilicsálé weblapokról meg akkor ne is beszéljünk)
az is 56 nm...
Ettől függetlenül az elméleted helyes, de még jó megvalósítást nem láttam, csak erre utaltam föntébb, de hátha most
-
voyager4.4
senior tag
Én már az ilyenektől kapok inkább sírógörcsöt, hogy 4 magos cucc érkezik, hosszú üzemidővel ....
Egy wayteq 100is-t cserélnék már le lassan, de még mindig nem találtam olyan kütyüt ami csak megközelítené az üzemidejét ... (8000 mAh) + ips ... ilyen kéne már nem 4-8 mag...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- weiss: Pant* rant
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest