Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Gear S3 - második kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Gyorsan közeledik az október, kíváncsian várom. Simán el tudok képzelni egy kis csúszást.
-
b_daniel
tag
Kíváncsian várom mi sül ki belőle
-
qpwoeiruty
tag
Aztak.. Ilyen vassal asszem elég smooth lesz
Mondjuk megkérik az árát, de ahhoz képest, hogy pl egy bizonyos alma logóju cég kb ugyanennyiért vesztegeti a negyedennyit nem tudó telefonját, nem rossz. -
mrhitoshi
veterán
Azt a rohadt!
PS4
-
Ádám16
addikt
Én már csak arra vagyok mocskosul kíváncsi, hogy milyen akksit dobnak a 4 magra. Remélem elég nagyot, és remélem ez meg fogja indítani a Nagyobbakat is, különben
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Maegoss
tag
Háát nem tudom, nekem volt M8-am (valahol még most is ott hever a fiók mélyén) és csak úgy hemzsegtek benne a bug-ok. Ráadásul a Meizu nem törődött a hibákkal, hanem vaktában fejlesztgetett új feature-öket a szoftverbe (például újratervezték a GUI-t), amik persze nem voltak rendesen letesztelve szóval szintén nem voltak bug mentesek. Mondjuk a Meizu-nak sem volt könnyű dolga az M8-cal mivel Windows CE core-t használtak ezért a teljes GUI-t ők fejlesztették.
Az M9-ről viszont jókat hallottam, persze sokkal könnyebb egy létező GUI-t (Android) kicsit átszabni, mint egy tökéletesen újat írni...
[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
Ígéretesnek tűnik, de az árazása (ha így marad), nem nagyon követi az elődökét.
.::> <::.
-
FRENK1988
veterán
válasz Overcome85 #14 üzenetére
egy egy ismertebb mobilboltba el szokott jutni
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
tjb007
nagyúr
Elég jól belehúztak, elmondhatják majd magukról, hogy az első négymagos processzorral szerelt telefon az övüké volt.
Ha tényleg az a CPU lesz ebben is mint a PS Vita -ben akkor le a kalappal a Samsung előtt. -
Overcome85
tag
Bocs nem azért írtam ,h Kínai mert gagyinak gondolom.Pont azért írtam ,h le a kalappal a kis sárgák előtt.Személy szerint nem bírom őket de nagyon nagyon durván nyomják az tuti.
Ez a teló pedig nagyon impozáns és ha esetleg eljut ide komoly alternatíva lehet és nem is annyira a 4 mag miatt hanem a 32GB integrált memória és a jó kijelző miatt is. -
rep3at
őstag
A Meizu nem csak a formát másolta le (nézd meg a két Meizu tesztjét itt) hanem rengeteg szoftveres stíluselemet és funkciót. Sok helyen brutális a hasonlóság. Az már csak hab a tortán hogy maguk a készülékek is nagyon hasonlítanak.
Félreértés ne essék, ettől még tetszenek a gyártó készülékei, de tény hogy az iPhone mintájára készítette el őket a gyártó.
[ Szerkesztve ]
Forward thinking. كرر
-
BotaN
senior tag
válasz infectedmann #8 üzenetére
Az Apple bekaphatja a kutyám farkát, jó hogy nem perelik be az Alföldi almatermelőket, mert hogy az ő logójuk lóg a fán... Nem tudom mit képzelnek magukról, más nem csinálhat minimal design telefon formatervet mert az rögtön iPhone klón?
Amúgy a készülék a maga 4 magjával elég impozáns darab, pont arról ment itt a vita 2 napja egy másik hírrel kapcsolatban hogy a 4 magos procik úgy is csak a tabletekbe fognak megjelenni, tessék itt az élő bizonyíték hogy 4,3"-on is megkapjuk ezt a teljesítményt.
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
Mr.Csizmás
titán
UCC mikor lesz?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
hallerlaller
addikt
aztköszi, brutáliss!
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
infectedmann
őstag
A dizájn miatt majd perelhet az Apple Rögtön egy iPhone 4 jutott róla eszembe. Mondjuk nem vagyok Apple párti és undorítónak találom az Samsungos mizériát is.
-
Ricardo
titán
Remélem eljut felénk is egy példány, legalább egy teszt erejéig találkozhatunk vele.
-
FRENK1988
veterán
válasz Overcome85 #3 üzenetére
Jön majd ph-s felhasználó aki tud neked mondani eme kinai telefon minőségéről és használhatóságáról
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
smkb
őstag
válasz Overcome85 #3 üzenetére
Meizu erősen prémium márka... nem kell egy kalap alá venni a többi kínaival, kínán kívül azért nehezen elérhető, mert a masszív belpiaci kereslet miatt (pedig borsos áron mérik őket) mégis hatalmas, kielégíthetetlen rá a kereslet. A jelenlegi modelljük is komoly.
-
Overcome85
tag
Ne szívassatok már....!:S
4 magos kínai teló! -
plus44
veterán
Quad-core? Az igen. Épp most néztem meg a Vita Uncharted 3 videóját és kicsit összefostam magam.
“This is where the road crashed into the ocean...”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- 6000 napnál régebben regisztráltak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés