Érkezik a négymagos Meizu MX

Hirdetés

Az Engadget értesülései szerint az eredeti terveknek megfelelően még szeptember vége előtt piacra kerülhet a Meizu MX két- és négymagos processzorral szerelt változata is, mely először természetesen csak Kína számára lesz elérhető. Az egyelőre ismeretlen típusú négymagos ARM Cortex-A9 processzorral és 32 GB belső memóriával szerelt modell ára 4999 kínai jüan, azaz 167 000 forint, míg a kétmagos processzorral és 16 GB belső memóriával szerelt változat ára 3999 kínai jüan, azaz 134 000 forint körül alakul. A 4,3 hüvelykes, 540x960 képpontos megjelenítővel szerelt, nem egészen 10 milliméter vastag Meizu MX vélhetően a PlayStation Vita szélsebes processzora köré épül, de a gyártó egyelőre nem erősítette meg a feltételezéseket.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Meizu MX

    Kétmagos Samsung processzorral, négyhüvelykes ASV kijelzővel, f/2,2 fényerejű optikával és BSI képérzékelővel érkezik a Meizu legújabb mobilja.

  • Négymagos Meizu MX – jövő májusban

    Átdolgozott kezelőfelülettel és Android 4.0 operációs rendszerrel érkezik a Meizu MX négymagos processzorral szerelt változata.

Hirdetés