- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
Hát ez már eléggé lefutott topic, de azért válaszolok ha már nekem írtál. Először is egy gyors kérdés, manuálban vagy automatán használod? Nem tudom mennyire lehet ezt a gépet használni teljesen automatán, de a régebbieket teljesen lehetett. Az automatikája lehet hagy némi kivetni valót maga után, vagy csak tényleg te állítottál el valamit a menüben. Ha az utóbbi az igaz akkor javaslom nézd át a manualt és állítsd be, vagy csak állítsd a gyári beállításokra vissza. Egyébként ajánlom kezdd el manuális módban használni, sokkal többet ki tudsz majd hozni belőle mint amit most látsz. Ehhez elengedhetetlen, hogy megismerkedj a fotózás alapismereteivel. Olvas könyveket, vagy csak a neten tájékozódj. Többek közt itt a PH-n is van egy kisebb gyorstalpaló tájékoztató.
-
zolka78
senior tag
SP-500 UZ-tól SP-570 UZ-ig korrektek voltak ezek a masinák, és megfizethetőek. Aztán olynál rájöttek, hogy nem érdekli az embereket a komolyabb használat kompakt téren, csak a ficsör miatt adják el őket, és szépen elkezdték kihagyogatni belőle a fontosabb dolgokat.
-
zolka78
senior tag
Az inkább SP-600 UZ vagy SP-560 UZ lesz. Sp-60 UZ nem volt az Olympusnak. Nekem volt 2 évig az 560 uz, akárki akármit mond otthoni használatra, családi képek készítésére használhatóak ezek a masinák. Meg kell tanulni őket használni és kezelni kell a korlátait akkor nincs vele baj, meg tudni kell mire képesek és nem ér csalódás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest