- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh és én is a független árat mondtuk. Az a Dominós ár + 20000 Ft. (Egy kicsit több, az ÁFA miatt párszáz forinttal nőtt, de már nem emlékszem.)
Nincs negatív különbség, sőt ez még garanciális is. Egyszerűen a GSM boltok szeretnék lehúzni a birka "nem veszünk a T-Mobile-nál" meg az egyéb tudatlan népeket.
-
legiaap
félisten
Ja mondjuk azt nem néztem, hogy a T olcsóbban adja, mint a GSM boltok.
De miért?
Van a kettő közt valami különbség?
Amúgy meg most nézem az árlistát:16 Gigás 159.990 Ft
32 Gigás 189.990 Ft
[link]
Egy megjegyzés: szerintem a PDA-k árai azért gyorsabban fognak esni, mint az iPhone. -
gyoref1
aktív tag
Gratula a cikkhez
-
Ulkesh
őstag
Touch HD: 158.990 Ft
Touch Pro 2: 164.890 Ft
Touch Diamond 2: 128.990 FtiPhone 3GS (független): 180.000 Ft
Valóban drágább, de nem annyival, hogy horrort emlegessünk, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a fenti WinMo készülékeknek a hardvere több tekintetben (CPU, GPU, érintőképernyő) elmarad az iPhone-étól.
-
legiaap
félisten
Nézzünk egy pl.
A HTC Pro mondjuk elé drága? Függetlenül olyan 156.000 Ft.
A sima 3G-s Apple ára is ennyi nem is tudom mennyi idő után, és akkor a 3Gs-t meg sem említem. Na de mégis: Én 227.000 Ft-ért láttam.
227.000-156.000= 71.000 Ft abból egy eős középkategóriás telefont már lehet venni, vagy egy használt felsőkategóriásat, trabantot, zsigát, stb.
Szóval nem olcsó. -
kbencee
aktív tag
Az Arena tényleg ennyire rosszul szerepel? Ha azt nem vesszük figyelembe, hogy zárt rendszer, mennyire elfogadható a használhatósága?
Más: Az i8910-en szintén Symbian ketyeg. Annak milyen a használhatósága? Ugyanolyan kaki, mint az 5800-nak? (videón azzal elég sokat bénáztatok, azért kérdezem
) Ezt akarok venni, de az 5800 felületét látva eléggé elbizonytalanodtam. Iphone szóba sem jöhet, mert nem tetszik az a hiszti, ami körüllengi, és ezáltal az egész készülék ellenszenvessé vált nekem
HTC nem jön be, várjak inkább, amíg nem jön az androidos Samu?
-
f.begbie
tag
Nem akarom védeni a Touch wizz-t, mert szerintem is kaki, de azért mindenhol az van a bal kézben, ami azért ha kicsit is, de ügyelenebb, mint a jobb, már ha nem balkezes a tesztelő
-
bope87
aktív tag
Videókat sajna még nem tudom megnézni, de azért nagyon jó a cikk, köszönjük. Néhány dolog tisztább lett ebben a témában
-
plus44
veterán
Bogár Bence koncepciója nagyon bejön.
-
Jo lett az irás, grat hozzá!
Valahogy én is éreztem az eredményt, de meglepödtem az lg kapcsán, mert az arena tesztjét olvasva jobb szereplést vártam.
A simbi pedig tényleg kimaradt a végéböl.... -
atike
nagyúr
Grat a cikkhez! Nem lehetett két perc ezt így összeszedni és leírni....
Ha lesz normális navigálás (iGo) Androidra (remélem lesz) akkor nálam az lesz a befutó...
-
Beerwolf
senior tag
Nagyon jó cikk, grat!
Symbian a végére elégé eltünt belőle.
Az pedig félelmetes, hogy egy ilyen hardverre, hogyan tudtak ilyen borzasztó lassú gépet alkotni. (Jet) -
student
őstag
de láttátok hogy a magic még mindig töltögetett a oldal sebességmérő video végén?
annyit láttam hogy a sárga csík félig van és a weblapon is ott volt üres fehér placc.amugy android fan vagyok
-
Találtam egy bugot: a Series 80 felület a kommunikátorok felülete volt, érintőképernyő-támogatás nélkül. A Series 90 volt kvázi ennek az érintőképernyős változata, ami a 7700 protón és a 7710-esen szerepelt (le).
Egyébként jó cikk, jó videókkal
A rendrakás mindig jól jön.
Apropó böngészők sebessége, ha ennyi telefon dolgozik egyszerre 3G-n, akkor azok fainul kiéheztetik egymást. Persze így is látszott, hogy a Jet csak malmozik, nem pedig a letöltésnél akadt meg, de azért mégis szempont.
-
littlebrandy
tag
Nagyon ott van a cikk, köszönjük!
-
Taybore
aktív tag
Jó cikk volt, köszi.
Az Androidnak még 1-2 év tapasztalat és mindenverő lehet, ha ilyen lendülettel halad a fejlesztés továbbra is. Nemrég vettem az N85-ösömet, de már akkor tudtam, hogy a következő telóm érintős lesz. Addigra remélem letisztul a kép, és lehet majd biztosra menni vásárlás-ügyben ;) -
nagyon jó cikk
gondoltam hogy az iphone nyer, nem véletlenül.
remek az érintőképernyője(gyors,zökkenőmentes,....)....
Bogár Bence koncepciója valami mese szép -
bosstom
csendes tag
Jah kap az arcára Jet de megérdemli:-)
-
bok92
addikt
Gratula a teszthez! Szegény Jet, kicsit lealázta a többi telefon.
-
erdoke
titán
Jó az írás, bár a videókat még nem volt időm megnézni.
Apró adalék:
Már a Windows Mobile 6.5 is "Windows Phone" néven kerül bevezetésre (a végleges verzióval videó a neten), a WM6.5 nevet elkezdték kerülni. Emellé érkezik majd (kb.) jövő tavasszal a WM7 kódnéven ismert OS, valójában Windows Phone Premium (?) pozícióba, tehát a 6.5 mellé-fölé. -
David75
őstag
Hát ez úgy igaz ahogy van,mondjuk a zárt rendszereket nem is kell firtatni mert nem látom értelmét olyat venni.A microsoft-ot meg nem írnám le mert ha a win7-ből és a surface-ből indulok ki akkor lehet valami abból a winphone7-ből de mire kijön addigra az iphone-ba már anyi kényelmi funkció lesz hogy talán még a hó végén is kölcsön ad.
-
DaveNo1
veterán
Jó kis cikk, de ezt: "Az S-Class rendszer például nem "vesz lendületet", azaz nem gördül tovább, ha egy gyors mozdulattal végighúzzuk az ujjunkat a kijelzőn." cáfolni tudom, nálam simán továbbgördül az Arenan egy gyorsabb ujjmozdulatnál.
-
kaller1
veterán
Ismét egy remek cikk született,gratula!
A böngésző betöltős összehasonlításnál mondjuk én álló helyzetben raktam volna egymás mellé a készülékeket. -
Dr.Anonymus
addikt
"Az S-Class rendszer például nem "vesz lendületet", azaz nem gördül tovább, ha egy gyors mozdulattal végighúzzuk az ujjunkat a kijelzőn. Mindig csak annyival megy lejjebb, amennyit az ujjunk a képernyőn volt. Ez pontosabb pozicionálást tesz lehetővé, de hosszabb listáknál kissé macerás."
- ezzel vitába szállnék, itt már írtam miért
-
joey04
titán
egyértelmű végeredmény. nincs kérdés.
-
kbencee
aktív tag
Azért kíváncsi lennék Bog témával kapcsolatos magánvéleményére a blogjában
-
Prof01
veterán
Remek cikk!
Sztem is iPhone a legjobb még mindig. Ilyen gyors, könnyen kezelhető, felhasználóbarát teló nincs mégegy.
-
-XadAnuX+
őstag
Nagyon jó kis cikk grat
Legalább tisztábban látok... -
Konflikt
addikt
jokis osszefoglalo.
android a zsir. de megtobb telot dobjanak piacra, de izibe. -
legiaap
félisten
Sajnálom, hogy egy hatalmas cég, mint a Samsung nem tud vagy akar olyan kezelőfelületet alkotni vagy jobbat (mert szerintem képes lenne rá) mint az Apple.
Az Apple-l meg az a bajom, hogy túl sok a korlát, mint ahogy azt a tesztben is leírtátok. Meg sem közelít egy winmobilt testre szabhatóság terén...de ha még meg is közelíteni az ára horrorisztikus.
Szóval egyik sem tökéletes. -
kbencee
aktív tag
Tényleg leszerepelt a Jet.
-
Cyberb0b
tag
Egy kis szifon hype van már megint
csak amíg 100ezer felett mozog és nincs benne kékfog addig felejtős, részemről is az egyik legjobb érintős telefon az iphone.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- E-book olvasók
- Motoros topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest