- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyan weblap nincs ami tényleg össze tudja hasonlítani a folyószámla díjakat? bankmonitor egész jó, de nem tökéletes. Rohadék bankok meg titkolják mi mennyi, luxus kitenni a honlapjukra.
Legjobb rész, mikor bónusz az ingyenesen járó atm kp felvét. Én kiegyeznék havi max 800forintos díjban... Most az erste havi 1600 körül van, plusz a visa kártya éves díja.
Olyan számla kéne, amivel tudom aliról, GB-ről rendelgetni biztonságosan, meg belföldi utalásra se menjen ra a gatyám... Mondjuk abból nem sok van, 1-2 havonta. -
Én utálom őket, onnan mennék máshova. Semmit nem intéznek, egymást kérdezgetik a buta ügyintézők... Rengeteg költséget levonnak mindenre. Tbsz egy vicc...
Magánnyugdíj pénztáruk meg rablás, szerencsére csak 1 évig voltam benne. Azt is egy az egyben eladták másnak, ászf folyamatosan változik, díjakról hallgatnak, de nem is könnyű megtalálni se. Prémium bankár szolgáltatásuk vicc kategória. Békéscsabai erstét senkinek nem ajánlom. -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged