- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zvezda
tag
Én pl. a Sberbanknál vagyok, teljesen elégedett vagyok velük. Mondjuk nincs csilli-villi szuper mobilappjuk de amire én használom (fizetés, néha utalas) arra tökéletes. Amiről még jókat hallottam az a Gránit Bank. Na ott mindent lehet a neten csinálni, de nekem pl fontos hogy legyen fiók ahol személyesen tudok pénzt tenni a számlámra (nekik csak Pesten van egy). Korábban otp juniorom volt, de mivel már nem vagyok annyi idős így váltottam
-
Tamás88
őstag
Én a Magnet Banknál vagyok. Majdhogynem mindent online el lehet intézni, amikor nincs karbantartás, de azt is nagyon ritkán, és éjszaka végzik. Sőt már az igénylés is online el lehet intézni. Arról nem is beszélve, hogy ott még pénzt is el tudsz rakni minden költés után, amit egy előre beállított idő elteltével visszakapod (+ némi kamattal)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged