- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fruityloops
tag
Hát igen...értelek + Jó volt semmi bajom nem volt az I5-ös konfiggal, csak zeneszerkesztésre használom a gépet, és a 4 mag 4 szál már kevés volt néha, most a 6 mag 12 szálat kihasználja a zeneszerkesztő, meg nincs mindíg 95%-on a proci.., csak 60 körül :-)
Franklin: Nem ezt mondtam, elnézést kérek, csak, hogy nem hoz annyi változást a ddr5 több más teszt szerint sem, hogy érdemes lenne váltani, és általában körülöttem is a userek 3-4 év lemaradásban cserélnek konfigot miután kijött valami új technológia. -
Intel CPUs have traditionally run the memory controller and memory clock at the same speed, or 1:1 with each other. 11th Gen Rocket Lake CPUs introduce an option to set the memory controller at half the speed of the memory clock, or 1:2. Intel refers to 1:1 mode as Gear 1 and 1:2 mode as Gear 2.
pont ezt kerestem en is, gyorsan atolvasva a memoriavezerlo orajelet lehet vele felezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest