- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
csonkadavid #188 üzenetére
Oké, ahogy érzed
Nekem nincs gondom vele. Frissíthetsz is akkor megmarad mindened. Homecsc-t használd akkor a sima helyett. -
Deck
titán
válasz
csonkadavid #186 üzenetére
Tessék feltöltöttem a legújabb romot gdrive-ra. XEH. Sim kártya legyen benn a telefonba végig és XEH is marad és akkor egyből kapod a frissítéseket
Legújabb Odinnal tudod felrakni. Hangerő le+fel+bekapcsoló gomb induláskor a download mode.
-
csonkadavid
tag
Telekomosra csak nem akar megérkezni a frissítés. Samsung s7 volt nekem előtte ott sokszor hamarabb kinn volt a tmh mint az xeh.
Remélem ez nem lesz ilyen katasztrófális. -
Dimond G
senior tag
Osztom véleményed!
Az ujjlenyomat leolvasó jobb lett, két azonos ujjlenyomat van nekem is beállítva üvegfóliát használva!
A rendszer stabilabb, kellemesebb érzés kézbe venni! Legalábbis nekem! Az arcfelismerő természetesen szuper!
A kamera...nos, itt számomra elvérzik, bár a nappali képek jók!
Az aksi? bámulatos! Akarom mondani szuper! Bármit is csinálok két teljes napot bír! Természetesen ez egyéni! -
Deck
titán
válasz
rajo1911 #183 üzenetére
Legfrissebb rom van fenn nekem, ujjlenyomatnál ugyanazt az ujjam 2x-er hozzáadtam, jobb érzékenység kikapcsolva és így is minden rendben nálam az ujjlenyomatolvasóval, gyors, mindig felold. Csak jó helyre kell az ujjad tenni és kitapasztalni
Aksi idő meg valami brutálisS8+t váltott az A70.
-
rajo1911
csendes tag
Természetesen csak eddig azzal érveltek hogy a Xiaomi Mi9 SE erősebb procit kapott így sokkal jobb a teljesítménye. De ellenben ezen készülék azaz a Samsung Galaxy A70 nem teljesít rosszul. Sokan panaszkodnak az ujjlenyomatolvasóra ami gondolkodtató de leginkább a 4500 mAh Li-Po aksi ami leginkább vonz mint különbség. Továbbá a Samsung nagy múltra visszatekintve nagy támogatottsággal is rendelkezik ahogy én látom. (talán nem éri olyan botrány mint a Huawei-t)
-
rajo1911
csendes tag
Én is tervezek majd ilyen telefont venni. Bár vagy ez a Galaxy A70 vagy Mi 9 SE ami tetszett és erősen hasonló az ár kategória és ahogy néztem az Antutu pontszámok is. Utóbbiból a tesztek is elgondolkodtattak. Várom mikor lesz majd A70 teszt.
-
Dimond G
senior tag
Sok keresés után találtam egy gcam verziót ami jó és stabil, nem akad!
Egyedül a lassításnál lép ki!
Minden más rendben van és gyorsabb, szebb képet lehet vele készíteni, mint a gyári app-al![link] GCAM_6.1.021_A70_TECHWITHUSAMA.APK
Feltöltés dátuma
2019-05-08 -
Dimond G
senior tag
GCam 6.2 Működő
-
Dimond G
senior tag
Újdonságok az új Google-kamerában 6.1
- Az új felhasználói felület a Product Sans betűtípussal.
- RAW támogatás, HDR + mód.
- Éjszakai látvány, Fotógömb, Játszótér, Lencsefolt.
- Piszkos lencse figyelmeztetés és 4 k videofelvétel @ 30 fps.
- Automatikus fókuszálás objektumkövetéssel.A 6.2-t is felraktam, de telepítés után nem lehet megnyitni!
-
Dimond G
senior tag
Ha valaki szeretne jobb képeket készíteni a gyári kamera helyett annak ajánlom a GCam-ot!
Most szedtem és működik! Jobb képeket is készítek vele és az éjszakai képek is szebbek, mivel van éjszakai mód benne!
Akit érdekel az innen szedheti le:
[link] MGC_6.1.021_MI8_V2e.apk
Leszeded, felrakod, használod!Ajánlott beállítási módról itt olvashattok:
[link]
...amúgy csak ezt állítottam be:
Go to Camera app settings > BSG MOD Settings > Fix > Image Format > Select YUV_420_888
Go to Camera app settings > BSG MOD Settings > Input Model > Front Camera > Pixel 3 XLAmúgy a menü magyar, az almenük viszont nem!
Nekem ez jobban bejön, mint a gyári! -
bul07
nagyúr
Mennyire érződik gyengének körbe a műanyag keret? Mennyire strapabíró?
Ugye nekem még A5(2016) van aminél még fém, így nincs gond vele
Előtte viszont S2-em volt na annál a műanyag keretről rendesen hámlott a lakozás, és a tok és a telefon közé kerülő porszemek se voltak szép hatással ráUgye elkerülhetetlen hogy tok és a telefon közzé egy két porszem vagy kis kosz idővel begye magát, és ugye akkor nem mindegy hogy miből van a keret mert az ott tud karcolni
-
Dimond G
senior tag
Kedves mim93!
Amiket leírtál az mind jó és hasznos is!!
Nekem kb. két napja van meg a telefon és rögtön, még ki se csomagoltam a szintén fekete telefont, már vettem rá egy tokot. Fóliát meg csak tegnap kapott! Rendeltem egy Nillkin tokot is azért!
Tapasztalataim!
Az ujjlenyomatolvasóval megszenvedtem! Most egy van beállítva és igyekszem azzal feloldani (elsőre) hogy eltaláljam hol a helye!
Figyelem!
Aki rak rá üvegfóliát, az ujjlenyomat mintát ismételje meg a fólián is mert megváltozik az érzékelése a szenzornak! Van a beállításokban egy opció amivel lehet érzékenységet állítani! Nos, én használom és azóta sokkal jobb a kijelző érzékelése!
A70-re nem találtam a Samsung által ajánlott üvegfóliát! (Bár S10-re 15 ezernél kezdődnek! + a szállítás!) Szóval marad ami van!
Tehát kissé trükkös és számomra idegőrlő volt mire beállítottam és most is csak 85%-ban sikerül elsőre feloldani elsőre, hiába van ott az üvegfólián az ujjlenyomatom!Arcfelismerés!
Valóban jó, hogy megkérdezi, hogy van-e szemüvegem, de ha azt csináltam, hogy nincs szemüveg és mégis magamon hagytam és így szkenneltem az arcom, sokkal gyorsabban felold, mintha a szemüveges módszert választottam és kétszer szkennert (szemüveg nélkül, majd szemüvegben és összerakta!)
Amúgy gyors és különböző szögekben is megy neki!Akkumulátor!
Csütörtök 17.30-tól az én használatommal 40%-on vagyok! (persze meló közben nem tudtam nyomkodni, meg ment zene is, amihez nem kell a kijelzőt használni!)
3ó 03 perc a kijelző időm! Ez számomra rekord, mivel akkor használom a telót amikor kell!
De ez mindenkinél más!
Az a lényeg, hogy szépen ki lehet használni a 4500mAh-es aksit!A Samsung eléggé összerakta ezt a telót és látszik, hogy igyekezett mindenre gondolni itt a középkategória felső szegmensében is!
Képek!
Nos számomra ez kritérium, mivel elég sokat fotózom! Persze csak mobillal. Így elég kritikus szemmel néztem a készített fotókat! Nos, az első képek, amiket automata módban lőttem, szó szerinttudtam volna!
Itt is ügyeskedve, de beállítottam és így már sikerült elfogadható képet csinálnom, persze a jó fényviszonyok sokat segítettek!
Jó a dinamika tartomány, a vonal élesség romlása csak nagyítva észrevehető! A színek is rendben vannak!
Éjjel még nem próbáltam ki a kamerát, de nem hiszem, hogy szükség lesz rá!"Röviden" ennyi a tapasztalatom 2 nap után!
Remélem hasznos volt! -
Deck
titán
Észrevétel: A kijelző élénken sokkal szebb számomra mint a természetesen
-
Deck
titán
Ha valaki szeretné blokkolni a reklámokat (root és külön app nélkül) akkor leírom, hogy csinálja.
Beállítások - Kapcsolatok - Egyéb kapcsolatbeállítások - Privát DNS - Privát DNS-szolgáltató neve: dns.adguard.comA legtöbb reklámhoz jó. (böngészőbe, appokba, stb) Youtube esetén nem. De arra ott van a YouTube Vanced úgyis. (fekete téma, háttérbeli lejátszás, teljesen reklámmentes, + sok hasznos dolog)
Illetve a Kiwi böngészőbe is van reklámblokkoló és támogatja a chrome kiegészítőket.
Ha legalább 1 ember nem ismerte ezeket akkor már érdemes volt leírnom..
-
RedCactus
senior tag
Köszi, hogy ilyen szépen összefoglaltad a tapasztalataidat.
A hátlapra nem tudok mit mondani, nálam három hétig volt tok nélkül, szerencsére nem karcolódott vagy pattogzott le a festék. Szintén "fekete" van nekem is és tényleg nagyon mutatós bár az ujjlenyomatokat kegyetlenül gyűjti. Szóval kicsit kár, hogy így tokba rejtve ez már nem látszik, ráadásul kicsit jobban is melegszik. (Csak gyorstöltésnél és internetmegosztásnál tapasztalom)
Ami nálam bosszantó jelenség, hogy ha a kétkoppos ébresztés be van kapcsolva, a zsebemben időnként feléled a kijelző, pedig bekapcsoltam a véletlen érintés elleni védelmet is. Szóval ezt állandóan kapcsolgatom, ha megyek valahová, mert amúgy az arcfelismeréssel kombinálva nagyon kényelmes megoldás. Reméltem, hogy ezt javítják a májusi frissítéssel, de nem. -
mim93
újonc
Sziasztok!
Lassan két hete van meg a telefon. Eddig nincs problémám vele. Imádom. Viszont úgy voltam vele, hogy ebayről rendelem meg hozzá a tokot, üvegfóliát és addig vigyázok rá. Telefonra ennyire még soha az életben nem vigyáztam. Mindig papírra raktam, puha helyre. De hiába vigyáztam tiszta karc lett a hátulja. Van amibe még a körmöm is beleakad. Volt ahol le is pattogott a festék(?) róla. Nem esett le sehova, óvatosan raktam le. Szóval elég "gyenge" a hátoldala. Most beleraktam ideiglenesen anyám egyik note8-as régi szilikontokjába, amíg nem jön meg. Bánom, hogy nem jutott hamarabb az eszembe.
Szóval csak óvatosan amíg a tokra vártok.
Amúgy meg nagyon szép a szine. Elvileg fekete van nekem(nem volt másik szin, fehéret szerettem volna), de nagyon szép. Nem bánom, hogy végül ez maradt.Az ujjlenyomat olvasó, amire sokan panaszkodnak szerintem csak ki kell tapasztalni, hogy hova rakod az ujjad. Ha az megvan akkor nincs gond. Elötte huawei p10-em volt, az gyorsabban feloldotta a kijezőt, ez a telefon egy kicsit sokat gondolkodik. Tehát ha valami gyorsan kell, akkor biztos, hogy nem az ujjlenyomat olvasót használod.
Az arc felismerés viszont nagyon gyors. Tetszik, hogy azt is megkérdezi, hogy szemüveges vagy e, mert akkor szemüvegben és a nélkül is elmenti az arcod. Én otthon nem használom a szemüvegem, így ezt nagyon pozitívnak tartom.
Gyakran van olyan, hogy csak az időt akartam megnézni és már fel is oldotta. Vagy zenét hallgattam és észre sem vettem és már xy profilképét lájkoltam. Szóval túl érzékeny az ébresztés felemeléssel. Én ki is kapcsoltam ma már.
Ma 5 órát játszottam rajta, 1,5 órát facebookoztam, 3 órát zenet hallgattam es így merítettem le 15%-ra, plusz egy két alkalmazás. (Kb. 8 óra a kijelző idő) Szóval nagyon jó az aksija. A p10-hez képest biztos. A töltés ilyenkor kb. 40-50 perc alatt megvan.
Nem tudom mit írjak még, ha van kérdés szivesen válaszolok.
-
Deck
titán
válasz
kogamester #165 üzenetére
Hali!
-
kogamester
csendes tag
Sziasztok
Ma egy ilyen telónak lettem tulajdonosa
Eddig nekem bejön
És 2 teló között variáltam vagy A50 vagy A70
De győzött a nagyobb Testvér!
Üdvözlök mindenkit!
Sziasztok -
csiki52
tag
Köszi az infokat végül is nem jött be összességében a telefon 14 napon belül voltam visszaadtam ma a Telekomnak.
Elsősorban a fényképező résszel nem voltam megelégedve / pl nem lehet dátumozni / esti éjszakai képek és ugy általában meg se közelitették a MI8 at a testre szabhatóságrol frissitésről nem is beszélve.
Régebben Samsungjaim voltak aztán áttértem a Huawei Xiaomi szériára tettem egy probát uj samsunggal nem jött be ..visszatérek Mi -re egy MI9T n keresztül . -
bul07
nagyúr
Erre megoldás lehet a ez
Sok üvegfóliához már küldenek alapbólBár én kicsit fázok tőle , mert mi van ha befolyik a kijelző meg ház között
-
Grawens
senior tag
Valamelyik nap láttam egy sima üvegfóliát egy A70-en, de a széleinél (üveg peremén) jónéhány helyen elállt a fólia. Igazi művészet lehet erre feltenni atom pontosan, mivel ahol vége a látható kijelzőnek, onnan hajlik is lefelé.
Kérdésedre én nem használok semmilyen fóliát (irritál mikor elkezd felválni a széle), anno a Note4 -nek volt ilyen pár mm-es "csapottszélű" kijelzője és arra sem tudtak nekem normálisan feltenni egyet sem. -
Indian74
senior tag
Sziasztok!
Na csatlakozok én is ehez a tàborhoz,vettem egy ilyen jó kis telefont.
Első benyomàsaim,hatalmas telefon szép kijelzővel,és szépen kidolgozott formavilàg jelemzi,és hàtlapja sem gagyi,szerintem igy kék szinben nagyon szép és jó kézben tartani. -
Deck
titán
Vettem itthon 5D-s üvegfóliát aminek a széle, teteje, alja fekete színezett. Na hát ez a kijelzőből vág le elég rendesen.. Nevetséges, hogy ilyet képesek legyártani is.. Levettem használom nélküle de így nem viszem sehova. Most rendeltem csak a kijelzőre átlátszót az talán keddre megjön. Nillkin-ig még legalább pár hét :/
Ti mit használtok?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas kijelző, integrált ujjlenyomat-olvasó és extra gyors töltés jellemzi a most bemutatott Galaxy A70-et.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest