- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alapvetően technokrata fellhasználó vagyok én is, sok esetben early adopter. Én sem vaygok olyan retro őrült, mint itt néhány Kolléga, de mindig jól esik visszanézni arra, honna nidnultunk, hova jutottunk, az "állomásoknál" elidőzni kicsit. Ezért én örömmel állok meg egy szépen megőrzött C64-es, vagy egy 2000-as évek környékéről száramzó "multimédiás" fenevead előtt nosztalgiázni picit. Ez persze nem keverendő azzal a posvánnyal, amikor céges környezetben, vagy felhasználónál találok 10-12 éves (vagy több) laptopot, PC-t. Attól agyf@szt kapok én is...
A RAM kapcsán úgy értettem, hogy nálam B450-F gamingben például 2 darab 16 GB-os 3600-as modul ment 3667 MHzen, 4 darab ugyanolyan már csak 3200 MHz-en bootol. B550-nél nem tudom, van-e ilyesmi korlát, de érdemes lenne vásárlás előtt utánanézni.
-
jokeph
nagyúr
Nem is az "értelmét" kell keresni.
#70Balika911: van pár 10 év körüli vasam, amik ma is helytállóak, felhasználás függvényében nyilván.
Nekem tetszik, hogy ezekre a gépekre W2000-től W10x64-ig bármelyik Windowst fel lehet tenni és megy rendesen.2009-es gépem pl.: Asus M3A78-EM+Opteron 1381 (ez csreélődik nemsoká Phenom II X6 1090T-re)+4*2 GB DDR2-800+integrált ATI HD3200, Wraith Prism RGB cpu hűtővel, ez se nem csúnya, se nem hangos setup de nem is fiatal és vidáman használható.
-
törölt tag
-
Ne cseréld le a 2 modult 4-re,úgy a memória órajel 3200 körül tetőzik a legtöbb lapban.
A retro meg azért jó, mert vannak emlékeid, amelyek előjönnek, ha a jellemző korszak eszközeit kezded babrálni. Működik ez persze más területen is, például ha valamilyen apropóból visszalátogatsz iskolába, óvodába. Persze, nem mindenki vevő az ilyesmire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- CPU léghűtés kibeszélő
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest