- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorinser
senior tag
válasz
#56573440 #103 üzenetére
A szövegkörnyezetből kitalálhattad volna, hogy mobil oprendszerekről beszéltem. Többesszámban, nem pusztán az Androidról. De ide veheted a tablet piacot is. Elnézést, ha nem voltam egyértelmű.
"jelenleg felfogták ami már régóta nyilvánvaló volt, a bugok keresése, a termék tesztelése, valamint a felhasználói visszajelzések gyűjtése ténylegesen könnyebb ha nem házon belül történik." - és ez miben változtatja meg azt a véleményemet, hogy egy nyílt fejlesztésben láthatsz olyan dolgokat is, amit eddig korábban nem és nem is biztos, hogy a végleges változatban benne lesz?
-
lorinser
senior tag
Akkor háborodjál már fel azon is légyszíves, hogy a monopol helyzetű Androidban meg előre vannak telepítve a Google cuccai, az iOS-ben a Safari meg a sok egyéb Apple dolog. Két monopol helyzetű cégről beszélünk. Ezek nem zavarnak?
Egyébként a Wint is használhatód úgy, hogy nincs MS account-od. Nem értem, hogy ezzel kapcsolatban mi a háborgásod oka?Még 1x, hát ha érthetőbb: amin itt megy a pörgés, az egy előzetes verzióban lévő funkcióról van szó, amit a Microsoft jófejségből kiadott a kísérletező kedvűekének, hogy próbálgassák (az Insider előtti időkben ennyire nem láttál bele a fejlesztésekbe, nem is adtak ki ilyet neked). Közel sem biztos, hogy ez belekerül egy mezei frissítésbe (sőt, biztos vagyok benne, hogy nem fog).
-
lorinser
senior tag
Az nem gyomorforgató, hogy ha felmész a google.com-ra valami másik böngészővel akkor állandóan megjelenik a jobb felső sarokban, hogy töltsem le a Chrome böngészőt? Mert az "Az internetezés kényelmesebb módja."? Kilövöm, a következő alkalommal újra megjelenik.
Vagy ha telepíteni akarod a CCleaner-t és nem figyelsz, rögtön települ a Chrome is? Ezek nem gyomorforgatóak?Ha akarom, akkor telepítem a Chrome-ot. De mivel nem akarom, ne akarja magát sehogy sem ráeröltetnie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Tesla topik
- VR topik
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest