Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
tatararpad #157 üzenetére
szerk: remek, elköltöztettem a hsz-t.
(#162) woland_y2k: amit meg én hánytam az ms szemére, az release-ben van. de ezt meg te nem akarod észrevenni, mert ellenkezik a prekoncepcióddal.
-
King Unique
titán
válasz
tatararpad #125 üzenetére
Igen ez lehet túlzás kicsit, de én úgy vagyok vele, hogy max röhögök rajta...
Ha megvan a szándékom, hogy váltsak, akkor úgysem fognak meggyőzni. És mindaddig nem is zavar, amíg ezt meg tudom probléma nélkül tenni. Hogy most 1-gyel többet, vagy kevesebbet kell kattintsak, azt nem nagyon érdekel, mert nem akkora nyűg egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest