- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogabesz
aktív tag
Te nem érted, hogy én miről beszélek. Lehet rettegni Kínától, de értelmetlen dolog azt gondolni, hogy kiterjeszti az elnyomást a világra. Arra sincs bizonyíték, hogy a Huawei-en kersztül kémkedne, persze ilyenkor jön a "te is tudod milyen Kína, hát hogy a francba ne tenné" érvelés.
Én nem akarlak meggyőzni, ha ebben hiszel, tégy úgy. De alaptalan állításokkal Te se próbálj másokat győzködni az igazadról.
És nem, nem csak akkor hiszem el, hogy van hold ha valaha felrepülök oda.
(regálhatsz, el is olvasom szívesen mert nem tartalak hülye embernek, sőt, de kiszálltam
)
-
hogabesz
aktív tag
"Én nem látom az állami akaratot, ami az egészet összefogná, márpedig Kínában ez már megvalósult állapotnak számít."
Pedig mindig megfogadom magamban, hogy nem regálok, de nem bírom ki.
Egyszerűen nem értem ezeket az állításaidat honnan veszed. Azért mert olvasol megbízható - ezt értsd ahogy akarod - forrásokból dolgokat, attól az már biztos, hogy úgy van. Nem akarok személyeskedni, de néha annyira túlzásba tudsz esni, hogy már szinte fáj olvasni. Azzal nem tudsz menteni a helyzeten, hogy néha odaírod, hogy persze a másik oldal is csinálja na de persze ők csak jófejségből.
-
hogabesz
aktív tag
-
hogabesz
aktív tag
Én tartom magam ahhoz, hogy gazdaságilag ha jövedelmező akkor nem érdekel melyik oldalról jön, attól pedig nem félek, hogy itt is megvalósul az az államforma. Egyébként mindig azt mondom, hogy az USA és Kína között annyi a különbség, hogy az egyikben tudod, hogy el vagy nyomva a másikban nem.
-
hogabesz
aktív tag
Ez így van, de mindketten (is) tudjuk, hogy ezen konfliktusok honnan és miért indulnak valójában. Mivel gazdasági alapon mennek ezek a dolgok így nem feltétlenül kell ragaszkodni Kína "elutasításához". Nem biztos, hogy Kína, mint új pólus hosszútávon annyira rossz lenne. Attól pedig főleg nem kell tartani, hogy minden Kína-partner a jövőben kommunista diktatúrává válik emiatt.
-
hogabesz
aktív tag
Elolvastam, máshogy kérdezem. Ha sikerül a Huaweinek a saját store-ral kiváltani a Google félét (úgy olvastam már banki appok is kerülnek fel oda) akkor ez a negatív hatás csak ideiglenes lesz, ezáltal semmi nem fog változni.
A biztonsági kockázat meg hát nem is tudom. Nem állok senki pártján de sosem értettem miért kockázatosabb B oldal mint A oldal. Főleg, hogy ez a kockázat - úgy tudom egyelőre csak - feltételes ameddig a levegőbe beszélünk de bizonyítani "nem akarjuk". Ezzel nem azt mondom, hogy nincs, sőt, de A oldal esetében ugyanúgy megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DOOM - The Dark Ages
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest