- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
"A gyártó ígérete szerint így jóval kedvesebb hőtermeléssel lehet etetni a két eszközt..."
Érdekes ez a
kevesebbkedvesebb melegedés. Tudtommal a gyorstöltés során nem a DC/DC step down converter melegedik, hanem maga az akkumulátor.
Ha esetleg ezt az átalakítót rakták át a töltőfejbe, akkor nem értem miért hirdetik a 4 A/5 V-ot, hiszen az akksit egyrészt nem 5V-al kell tölteni, másrészt nem egyfolytában 4A-el.A QC 3.0 - val 3,6 A/9,4 V-ot mértem. (Le Max 2) Ez azért több mint a dash. (20W<34W) Nem töltöttem fel vele, mert szvsz. nem tesz jót az akkunak az ennyire gyors töltés. Sőt már réggóa keresek egy olyan töltőt, ami 5V/500mA-el tölt és nem cirripel, mert általában este töltöm a telefont és az akkut is + az alkatrészeket is jobban kíméli a lassabb töltés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest