Emily Ratajkowski: így működik a Dash Charge

Szupermodell segítségével magyarázza el a OnePlus az infovideóban, hogyan működik a többiekénél biztonságosabbnak mondott szupertöltés.

Hirdetés

A OnePlus 3 és 3T egyik legelőnyösebb tulajdonsága nem is a telefonban, hanem a mellékelt Dash Charge gyorstöltő adapterben rejlik. Nem a phabletben, hanem a töltőfejben folyik az áram átalakítása, a 4 amperes áramerősséggel pedig speciális, a szokásosnál háromszor vastagabb kábel birkózik meg, ami szintén a csomagolás része.

A gyártó ígérete szerint így jóval kedvesebb hőtermeléssel lehet etetni a két eszközt, ami a gyakorlatban is helytálló, hiszen egyik phablet sem melegedett érezhetően kábelre dugva, és így is 66, illetve 57% vándorolt a 3000, illetve 3400 milliamperórás, lemerülés közeli telepbe. Mindez persze sokkal izgalmasabban hangzik a színész és modell Emily Ratajkowski szájából, aki a OnePlus infovideójában közérthetően prezentálja a Dash Charge működési elvét, angolul.

A Dash töltés továbbra is szélvész gyors, ám mennyire kíméletes hosszútávon?

Mindeközben egyébként folyik az Android Nougat és az Oxygen OS 4.0 közzététele a két phabletre, ám a hivatalos fórumbejegyzések szerint koránt sem hibák nélkül, úgyhogy van bőven dolga a OnePlus fejlesztőcsapatának.

Előzmények

  • Kerámiahátlappal érkezik a OnePlus 5?

    Nincs a címben elírás, a tetrafóbia miatt maradhat ki a 4-es sorozatszám a OnePlus családból, de azért a 3T folytatása jövőre megérkezhet.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés