Új hozzászólás Aktív témák
-
badacsony
őstag
válasz
Viktor0610 #39 üzenetére
Az ötödik vágányra. A vágány mellett kérjük, vigyázzanak!
@mrlujoak:
Senki sem tudja, miért G. Még nem teljesen tisztázott a széria mibenléte. Talán a K-t váltja CS nélkül.
Ide is leírom, hogy nem UIQ (nem érintős), hanem A2. -
mrlujoak
veterán
válasz
Viktor0610 #39 üzenetére
A Sony Ericsson G szériájának 3. lépcsőfokára.
De miért G?
Ha UIQ miatt, akkor ok, legyen G. De akkor a 2"-on ne legyen érintésvezérlés, mert az már szívatás a júzernek.mrlujoak
-
-
badacsony
őstag
Sony Ericsson G502 - szerdán jön!
-
badacsony
őstag
Info SE-NSE fórumról:
"So... Next product announcement will be during next week, and as far as I'm aware only phone will be announced - Emelie, that is. There have been some design changes on the keypad."
-
badacsony
őstag
K(111?)
-
mrlujoak
veterán
válasz
blueMerle #29 üzenetére
Ellenben már tudjuk - vagy vélhetjük - hogy a cikkben tárgyalt telefon minimum 3G-s jobbesetben HSDPA-s hálózaton is otthon lehet.
Ezeknek a képeknek ez a célja, megmozgassa a fantáziát, beszéljünk róla, és közben ne felejtsük el, hogy 2-300 dolláros (kb 35 és 50 ezer forint közötti) árkategóriában kíván színre lépni, ráadásul fém burkolattal...
mrlujoak
-
7
addikt
válasz
_Bumburnyák_ #26 üzenetére
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
_Bumburnyák_ #21 üzenetére
Para, ha ezt nem értem?
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hát eddigi ismereteim, illetve az SE mostanában mutatott modellfejelsztési politikája azt mondatják velem, hogy ez hiú remény. Általában úgy működnek a dolgok, hogy valami fícsör bemutatkozik a high-end cuccokban, aztán leszivárog a középkategóriába. Egy kivételt tudok, itt van a kezemben, de még nem mondom meg, hogy mi az
-
Jó a cikk címe.
Azért jò lett volna, ha Emelie többet mutat magából. -
mrlujoak
veterán
A Z520i és Z530i felettébb kelendő modell volt.
Mostanság a Z320i és a Z310i amit többek kezében felfedezek.
Tipikus plázacicák körében a Z610i hódít.Emellett én is a hagyományos kialakítás mellett szavazok, az pedig tény, hogy a SE kagylómobilok nem a műszaki tartalom csúcsát hivatottak eljuttatni a júzerhez...
mrlujoak
-
Apollyon
Korrektor
Magyarországon vesznek egyáltalán az emberek nem walkmanes SE kagylót? Jóh egy ismerősömnek is Z710-e van de ezek a kagylók sztem gyengén muzsikálnak. Csúnyák, fixfókuszosak, és nincs bennük mobilfény.
Elnézést az előítéletekért.
Hagyományos kialakítás rulez -
zoo8800
veterán
megint egy hatalmas dobás a SE-tól. Fémburkolatú SE volt már? Legalább ez újdonság. Móltkor bementem egy mintaboltba telefont nézni. A Viewty, Nokia 6500 slide , Samsung G800 annyival jobb volt tapira a többinél, hogy csak na.
-
Oiblood
tag
Szánalmas..
-
joey04
titán
ha jól láttam a w910 tesztben is van egy olyan kijelzőfotó amin szerepel ez a menüpont, sőt amit én néztem még bétás K850 abban is benne volt.
Bog: a kijelző méretét el lehet árulni? tehát 2.0 vagy 2.2 netán(amit kétlek) 2.4?
-
Bog
HÁZIGAZDA
Halle,
a mostani tesztalanyom multimédia menüjében is van TV, de csak stremaing alapú, HSDPA adatátvitelt használó tévézésre szolgál, nem DVB-H, úgyhogy itt sem hiszem, hogy másra lehetne következtetni.
Pláne, miután a képeken látható telefont már volt szerencsém megfogdosni...
-
joey04
titán
középkategória, 2mp (várhatóan fixfocus) qvga felbontású kijelző.ismét egy hatalmas dobás a SE-tól.
-
1up
csendes tag
Hát szerintem az USEB-nél készültek, mert ott még menőztek, hogy ennél többet is tudnak a telóról, csak nem árulják el. Sz.v.sz. van náluk egy belőle... De ők is lefényképezhették volna rendesen.
-
Khaal
őstag
Ezek a kémfotók erősen a lol kategóriába tartoznak.
-
orbano
félisten
jézusom, aki ezt a két fotót kitalálta, hogy "kistivárogtatásra" kerüljenek, azt főbelövetném az SE-nél
Új hozzászólás Aktív témák
ma Úgy tűnik már a Sony Ericsson maga is igyekszik „kémfotókkal” tűbe hozni a telefónia megszállottjait.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest