Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
H.Istvan25 #18 üzenetére
Ez az 5s anno teljesen mindegy milyen hardverrel volt felszerelve, de megette az akkori androidos telefonomat, ami már 8 magos volt és több, mint 2x akkora megapixelű kamerával volt ellátva, mint az 5s. Az 5s mégis gyorsabb volt és jobb képeket csinált. Emellett világ életemben android párti voltam, de most, hogy nőmnél napokig tesztelgettem a 7 pluszt tuti beruházok majd az új 8-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A másik két szolgáltató már korábban kivonta a forgalomból a negyedik születésnapjához közeledő eszközt. Mostantól a 32GB-os SE az iPhone-ozás belépője.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Apple TV eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest