- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
Hát én megnéztem a többi tesztjét, és vannak érdekes dolgok.
Az hogy az iphoneok jól bírják nem meglepő. Eddig is jobban bírták mint az azonos méretű aksis mobilok, most hogy kapott rendkívül nagy aksi méretnövelést így javult bőven a helyzet.
Ezen senki nem lepődik meg, csak egy iPhone X és iPhone 8-hoz képest óriási a különbség és ezt sokan valszeg nem is tudják.
Ennek örülni kell, de az volt a ciki hogy eddig nem voltak élmezőnyben toronymagasan vezető árazás mellet. -
Depression
veterán
Szerintem tényleg szuper lett az üzemidő. Nem is értem, hogy ami jó, azt miért kellene cáfolni, vagy minek belekötni.
Sajnos nem jönnek új akksi technológiák. Én nagyon imádnám, ha eljutnánk ismét oda, hogy már nem érdekelne, hogy másfél, vagy 2 hét, az üzemidő. (Nyugi, akkor is menne a a vita)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest