- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Nem értem. Ugyanis az amdnek nincs 5200-s procija. Van viszont 5200+ jelü procija.
Szóval ezekből a mellé nézésekből van a félreértés.Én ennek is tudok örülni. Így örültem én a 2xxx szériának. Mert elindult valami. Akkor is lehülyéztek az okosok (olyanok mint te) és lám nekem lett igazam.
-
Gyuri27
félisten
Nekem 5200-m nincs van viszont 2180 a kölök gépébe. Tehát én láttam intel procit. Te mikor láttál amd-t utoljára?
Nem baj az ha én csinálok bohocot magamból, a lényeg az, hogy te nem tudsz.
A bit-tech-l meg tudod mi a baj? Hogy ugyan azzal a lappal és procival [link] ennek a közelébe nem értek. Ami szemet szúr még, az hogy eme fantasztikus oldalak jobb és bal oldalán idötlen idők óta intel reklámok mennek. Na ennyit a pártatlan, tesztról és a tényekről.TomBoy1986: mingyá megmondják, hogy hülye vagy és nem tudod értelmezni a táblázatot.
-
Gyuri27
félisten
Tények? LOL az inteleséknél minden tény, föleg az, hogy az amd sz.r.
Tény. Tény az, hogy az intel a tdp-t átlagosként aposztrofálja az amd maxnak. Tehát az a teszt arra a két procira vonatkozott amiből nagy nagy konkluziót nem lehet levonni. Max csak annyit, hogy belenyultak a teszterek egy olyan 7xxx-be ami közelebb áll a 95w-hoz mint a 65-höz.
Miért kaptam föl a vizet? Mondok egy példát. Full vega (aki füvet legel) szapulja és kritizálja a Pick szalámit mer az milyen sz.r. De ides öcsém te azt honnan tudod? Kérdezné az egyszeri paraszt. Én is ezt kérdem.
Azért azt se feledjük el mikor az intel kiadta az 5200. Volt ám fiesta. Pedig egy jó 2180 nem nagyon marad el mögötte. Akkor nem láttam a kritikát. Mint ahogy azt sem, hogy 45nm miért eszik ugyanannyit.
Szóval tény az amit hiteles pali állit. Én ezt mondom.
Amúgy meg, hogy nem volt alternativa a 8400-re azt mondom nem igaz. A 8400 40k körül. Annyiért kapni 9850 be-t. Ha nem tudod kihasználni a 4 magot az meg a te bajod.
Kimondta, hogy problémám van a táblázattal? Nem úgy értelmeztem mint te. Remélem ezt megengedhetem magamnak.
Zárszóként kedves busz arcu barátom. Kigunyolom magam ha kell.... de te a közelében nem vagy annak, hogy erre akár csak célozgass is.
Mondok valamit. Elöször vegyél amd procit majd utánna beszélgetünk. Tudod vega példa fentebb.band1103: tudod az a baj, hogy régóta olvasom az amd-s hirekben mikor kedves inteles barátaink megmondják a tutit. Csak az a baj, hogy nem volt soha amd procija. Így meg nem jön át by Péli Barna. Természetesen neked van igazad.
-
Gyuri27
félisten
Mért kell itt egy 8400-l az észt osztani? Az i7 totyikban kéne osztani az észt. Mert az jó is, tuningos is és még olcsó is. Olyat kell venni hiszen az amd sz.r.
Meg lássuk be ez egy selejt 4 magos, nem eleve 2 magra gyártották (meg ugye első stepping, de ez sem érdekes).
De majd jön az ember és el lesz magyarázva. -
Gyuri27
félisten
De magyarázom mert el vagy tévedve. 6w-l eszik többet úgy hogy a mem vezérlő kezeli az 1066-t és van benne l3. Clock to átlag 20%-t ver a régire (még a tuning is jobb). Az ára pedig az alatt lesz. Én nem tudom te mire vártál hiszen most is inteled van. Így neked mindegy is.
Bár neked azon kéne filozofálni itt a rémhírterjesztés helyett, hogy az 5200 - 20nm-l miért eszik ugyan annyit.
Az amd-s híreket meg hagyd meg nekünk birka amd-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged